Fibrex kuuluu oleellisesti karppausleivontaan. Soveltuu hienosti myös gluteenittomaan leivontaan. Alle 0,5 g hh / annos.

Fibrex sokerijuurikaskuitu hiilarittomaan leivontaan

Fibrex-sokerijuurikashiutale on perusaine vähähiilihydraattisessa ja gluteenittomassa leivonnassa. Fibrex on 100% luonnontuote joka valmistetaan sokerijuurikkaasta, joista sokeri on poistettu. Hiutaleet eivät siis sisällä sokeria eivätkä maistu makealle, joten niitä voi lisätä huoletta niin suolaisiin kuin makeisiin ruokiin.

Hyvä tietää Fibrexistä:
• 1 dl Fibrexia sitoo itseensä 1 dl nestettä
• 1 dl Fibrexiä painaa 30 g ja sisältää 22 g ravintokuitua
Fibrex on 70% ravintokuitua - kolesterolia 0%
ei sisällä väri, maku, säilöntä- tai lisäaineita


Fibrex on karkeaa kuitua, jonka maku ja tuoksu on mieto. Noin kolmasosa Fibrex-kuidusta on vesiliukoista eli geeliytyvää kuitua, joka tasaa veren sokeripitoisuutta sekä auttaa alentamaan kolesterolia. Laihduttaja hyötyy Fibrexin antamasta kylläisyyden tunteesta ja vatsan toiminnan edistäjänäkin Fibrex on erinomainen.


Hyvän nesteensitomiskykynsä ansiosta Fibrex-hiutaleet antavat mehevyyttä leivonnaisiin ja murekeruokiin. Sitä voi käyttää monipuolisesti leivonnassa ja esim. ruoanvalmistuksessa vaikkapa mureketaikinoissa sitomaan kosteutta kananmunan sijaan. Toimii hyvänä kuitulisänä makeassa ja suolaisessa leivonnassa. Voit myös valmistaa kuitupitoisen välipalajuoman Fibrexistä ja mieleisestäsi mehusta, piimästä tai jogurtista. 


Saatavissa kahtena toimituskokona: 400 g normaalikokoinen pakkaus sekä Leipomo & Kimppa -tilauksena 2,0 kg:n eränä.


 
Fibrex sokerijuurikaskuitu hiilarittomaan leivontaan

Lisää kuvia:

  • Tuoteseloste
  • Ravintosisältö
  • Tuotetietoa

Sisältää: kuivattu puhdas sokerijuurikaskuitu

Ei sisällä: viljaa, gluteenia tai lisäaineita.