KETO mokkapalat

Lisää kuvia:

Jauhettu 100% psyllium leivontaan - gluteeniton 4,99 €
YesDeli sokeriton Karppisokeri - 100% Erytritoli 8,99 €
Sokeriton suklaa manteli ja merisuola 4,99 €
UUSI! Sokeriton vaniljasiirappi leivontaan ja jälkiruokiin 8,99 €
Sokeriton värikäs maitosuklaarae 4,99 €
  • Aineosat

KETO MOKKAPALAT

2 munaa
3/4 dl Karppisokeria (hienonna halutessasi tomuksi)
75g voita (sulatettuna)
150g ranskankermaa
2dl mantelijauhoja
1rkl psylliumia
1tl leivinjauhetta
3/4 dl kaakaojauhetta
Ripaus suolaa

KUORRUTUS:
1dl kermaa
15g voita
1/2dl kaakaojauhetta
3/4 dl Karppisokeria(tomutettuna)
4rkl vahvaa kahvia
75g tummaa suklaata
(Manteli &merisuola sopii erinomaisesti)
Vanilija siirappia maun mukaan n. 1rkl

KETO mokkapalat sopii niin arjen herkuksi kuin juhlapöytäänkin!

KETO mokkapalat

MOKKAPALOJEN OHJE:
Vaahdota munat ja sokeri vaahdoksi.
Lisää voisula ja ranskankerma. Sekoita.
Lisää kuivat aineet.
Levitä pienelle pellille tai pyöreään piirakkavuokaan.
Paista 175 asteessa n.25min.

KUORRUTUSOHJE:
Kiehauta voi ja kerma.
Lisää joukkoon Karppisokeri ja kahvi.
Ota pois liedeltä ja lisää paloiteltu suklaa ja vanilija siirappi.
Sekoittele kunnes suklaa on sulanut.
Kaada kuuman paistetun pohja päälle ja laita kylmään tekeytymään.
Voit vielä koristella confettirakeilla ja pähkinöillä kun kuorrutus on jäähtynyt.