Hiilihydraatiton paistettu Shirataki nuudeli

Lisää kuvia:

Hiilihydraatiton nuudeli - YesDeli Shirataki Konjac 4,99 €
  • Aineosat

Hiilihydraatittomat ja gluteenittomat nuudelit
2 pakkausta = 420 g = 4-6 annosta (sokeria 0 g, hh 0 g per annos)


2 pkt YesDeli Shirataki Konjac nuudeli
2 rkl oliiviöljyä tai voita
+ maustamiseen gluteenitonta soijakastiketta (esim. Soy-King)


 



Rakastatko nuudeleita? Vältteletkö lihomista? Herkullinen YesDeli Shirataki Konjac nuudeli on tähän täydellinen ratkaisu. Kun vaihdat vanhojen hiilaripommien tilalle uudet hiilihydraatittomat nuudelit, saat juuri sellaisen aterian kun olet aina toivonut.

• Nuudelissa hiilihydraattia 0 g ja rasvaa 0 g
• Täyttää vatsaa kalorittomasti (5 kcal/100g)
• Kuidun lähde
• Sitoo ja poistaa LDL-kolesterolia elimistöstä

Hiilihydraatiton paistettu Shirataki nuudeli

1. Huuhtele nuudelit
• Avaa pakkaukset ja kaada vesi pois
• Huuhtele nuudeleita siivilässä kylmällä vedellä
• Ravistele huuhteluvesi pois

2. Paista kuivaksi
• Kaada nuudelit kylmälle paistinpannulle
• Kuivata nuudeleita paistamalla niitä hetken

3. Lisää öljyä tai voita
• Lisää esim. kylmäpuristettua hyvää neitsytoliiviöljyä
• Nuudelit rätisevät melkoisesti - se kuuluu asiaan
• Suojaa tarvittaessa itseäsi ja ympäristöä roiskeilta

4. Lisää vielä soijakastiketta
• Lisää soijakastiketta jokaiseen nuudelinyyttiin erikseen
• Anna paistua koskematta nyytteihin muutama minuutti
• Käännä nuudelit ja toista soijaus - paista vielä hetki

5. Lisää ateriaasi
• Soijapaistetut nuudelit ovat loistava hiilariton lisuke!
• Lisää salaattiin, kana-ateriaan, eri kastikeiden kanssa
• Nuudelit voi tarjoilla nyytteinä tai avattuna

6. YesDeli vinkit - mausta ja säilytä
• Lisää seesamiöljyä ja muita mausteita paiston aikana
• Jäähdytä nuudelit - säilyvyys jääkaapissa 3-4 päivää