Vähähiilihydraattinen tuorepizza - Adam

Lisää kuvia:

Vähähiilihydraattinen Adam's pizzapohjamix 4,99 €
  • Aineosat

Tuorepizza Adam's pizzapohjamixistä
Uunipellillinen = 6 annosta (sokeria 0-1 g, hh 1-2 g per annos)


Pizzapohja (sokeria 0 g, hh 1 g per annos)
1 pkt Adam's pizzapohjamix
1,5 dl lämmintä (42 °C) vettä
2 rkl ruokaoljyä

Pizzan perustäyte
300 g tomaattia paseerattuna, soseena tai murskana
1-5 valkosipulin kynttä murskattuna
Maun mukaan
pizzamaustetta, mustapippuria ja hienoa merisuolaa
Reilusti hiilaritonta pizzajuustoa tai muuta juustoraastetta


Tuunatun tuorepizzan täytteitä (anna peruspizzan jäähtyä):
- rucolaa ja/tai tuoretta basilikaa, pinaattia, vuonankaalia...
- tuoretta mozzarellaa, fetaa tai brietä
- uunissa rapeutettua pekonia tai Schwarzwaldin kinkkua
- minitomaatteja lohkoina, oliiveja, kapriksia, jalapeñoja...
- paahdettuja auringonkukan- pinjan- tai kurpitsansiemeniä
- muita rapeita, raikkaita ja tuoreita aineksia maun mukaan


Perinteinen pizza (vaihtoehtoisesti):
Lisää muitakin täytteitä ennen paistamista (sokeria 0-1 g, hh 1-2 g per annos)


 



Rakastatko pizzaa? Vältteletkö lihomista? Herkullinen Adam's pizzapohja on täydellinen ratkaisu tähän probleemiin. Kun vaihdat vanhanaikaisen, hiilaripitoisen ja pöhöttävän pizzapohjan tilalle uuden proteiinipitoisen Adam's pizzapohjan saat pizzastasi juuri sellaisen kun olet aina toivonut.

• Täynnä herkullisia vähähiilarisia täytteitä
• Pizzapohjassa korkea proteiinipitoisuus
• Vain noin 1 g hiilihydraattia per annospala

Vähähiilihydraattinen tuorepizza - Adam's pizzamix

1. Valmista pizzataikina
• Laita pizzapohjajauhot ja kuivahiiva (mukana) kulhoon
• Lisää 1,5 dl lämmintä vettä (42 °C) ja 2 rkl ruokaöljyä
• Sekoita ja laita kohoamaan noin 25 minuutiksi

2. Valmista tomaattikastike
• Kaada tomaattisosetta/murskaa (300 g) kulhoon
• Murskaa joukkoon valkosipulia ja lisää mausteet

3. Valmista pizzapohja
• Taikinasta 2 pyöreää pizzaa (mediumkoko) tai pellillinen
• Painele ja kaulitse kahden öljytyn leivinpaperin välissä
• Poista lopuksi päällimmäinen paperi

4. Valmista peruspizza
• Levitä tomaattisose pizzapohjalle
• Lisää reilusti pizzajuustoa tai muuta juustoraastetta
• Paista 200 °C uunissa keskitasolla noin 25-30 min

5. Tuunaa uudenlaiseksi tuorepizzaksi
• Anna pizzan jäähtyä
• Lisää raikkaita ja maukkaita aineksia maun mukaan
• Leikkaa annospaloiksi ja tarjoa vaikka kuohuvan kera

6. YesDeli vinkit - perinteinen pizza
• Lisää (kohdassa 4) muitakin pizzatäytteitä ja paista
• Nauti höyryävän kuumana