Supersuositun Brittiläisen kokkiohjelman vetäjä on luonut mestariteoksen terveellisestä gourmetruoasta! Tämä on kirja kaikille hienosta ruosta ja ruokakulttuurista kiinnostuneille - anna lahjaksi - ja ota ehdottomasti omaan keittiöön!

Diabeetikon keittokirja - makuja maailmalta

Antony Worrall Thompson on yksi Ison-Britannian tunnetuimmista kokeista ja suositun kokkiohjelman juontaja. Hänen reseptinsä mukaan valmistettu "Snickers Pie" julistettiin aikoinaan kaikkien aikojen epäterveellisimmäksi jälkiruoaksi! Ja huh huh - sitä se varmasti olikin! Nyt kuitenkin sama mies on luonut mestariteoksen juuri päinvastaisesta aiheesta - eli terveellisestä gourmetruoasta!

Worrall Thompsonilla todettiin metabolinen oireyhtymä, joka voi johtaa aikuistyypin diabetekseen. Oireyhtymän hoito vaati täydellistä ruokavalion ja elämäntapojen muutosta. Ruokaa rakastavalle ja sen parissa päivittäin työskentelevälle miehelle uutinen vaati sulattelemista. Tutkittuaan diabeetikoille tarjottavia ruokaohjeita ja keittokirjoja mestarikokki alkoi ihmetellä, miksi terveellisen ruoan piti olla tylsää.

Diabeetikon keittokirja - herkkuja maailmalta on yksiselitteinen vastaus kysymykseen voiko terveellinen ruoka olla hyvää: kyllä voi! Myös diabeetikko tai verensokeriaan tarkkaileva voi syödä monipuolista, terveellistä ja herkullista ruokaa. Maailman keittiöperinteestä ammentavat reseptit - esimerkiksi tuliset viininlehtikääryleet, mausteinen lammastagineja perulaiset kanakebabit - maistuvat koko perheelle. Kirja näyttää miten myös tutut ja tuhdit paistit, lihapadat ja herkulliset jälkiruoat sopivat diabeetikon gourmetlautaselle.

Duodecimin arvion mukaan yli 200 000 suomalaista sairastaa diabetesta tietämättään ja kaikkiaan tauti koskettaa 500 000 suomalaista. Kaikki kirjan ruokaohjeet on suunniteltu niin, että ne auttavat pitämään verensokerin tasaisenaja painon hallinnassa - mausta hitustakaan tinkimättä.
Diabeetikon keittokirja - makuja maailmalta

Lisää kuvia:

  • Tuotetietoa
Diabeetikon keittokirja - Herkkuja maailmalta

Kirjailija: Antony Worrall Thompson
Alkuperäisteos: Essential Diabetes Cookbook, The: Good Healthy Eating from Around the World
Kustantaja: Nemo
Kääntäjä: Helavuori, Elisa, Siimes, Irina
Kieli: Suomi
Sivumäärä: 288
Asu: Sidottu, kovakantinen
Julkaisuvuosi: 2011
Akateemisen hinta: 35,90