"Karppausta Välimeren tapaan – loistava mahdollisuus perehtyä kahteen ruokamaailmaan yhdellä kertaa!"

Karppaus - Välimeren ruokaa


Uusi opas & keittokirja yhdistää Välimeren ruoan ja vähähiilihydraattisen ruokavalion parhaat puolet, kun runsaasti lihaa, kalaa ja oliiviöljyä sisältävä välimerellisyys kohtaa pohjoismaisen muunnelman kivikautisesta ruokavaliosta.

Kirjan kuvat on otettu kauniilla Mallorcan saarella, ja Välimeri on koko ajan läsnä kirjan sivuilla. Reseptit on laatinut kokenut ja taitava keittiömestari Cathrine Schück.


Asiantuntevan johdannon karppauksesta on kirjoittanut Lars-Erik Litsfeldt. Mukana on myös muutamia lyhyitä tositarinoita siitä, kuinka vähähiilihydraattinen ruokavalio on parantanut esimerkkihenkilöiden elämänlaatua.


Cathrine Schück johti Michelin-tähdin palkittua Gourmet-ravintolaa viisi vuotta ja ryhtyi sen jälkeen Expressen-lehden ruokakirjoittajaksi. Hän on kirjoittanut useita ravintoa ja terveyttä käsitteleviä keittokirjoja, joihin kuuluvat muun muassa Schücks bästa – 100 recept med lågt GI ja Ät dig yngre.


Lars-Erik Litsfeldt selätti diabetesongelmansa ja laihtui vähähiilihydraattisen ruokavalion avulla. Hän on kirjoittanut aiheesta useita kirjoja; muunmuassa kirjan Diabetes – ei kiitos.

Karppaus - Välimeren ruokaa

Lisää kuvia:

  • Tuotetietoa
Karppaus - Välimeren ruokaa - opas & keittoirja

Kirjailija: Cathrine Schück, Lars-Erik Litsfeldt
Kustantaja: Readme.fi
Kieli: Suomi
Sivumäärä: 160 s
Asu: Sidottu, kovakantinen
Julkaisuvuosi: 2011