Uusi Atkinsin tarjoaa kaikki alkuperäisen dieetin edut mutta entistä paremmassa ja yksinkertaisemmassa muodossa.

Uusi Atkins - Uusi Sinä

Pelkäätkö kananmunia tai kinkkua? Entä juustoa tai kyljyksiä? Salaattia? Tomaattia? Kurkkua? Jos et, niin voit ryhtyä Atkinsille ja laihtua vaikka 100 kiloa.

Uusi Atkins, Uusi Sinä on uudistettu versio alkuperäisestä Atkinsin dieetistä, jonka ansiosta paino putoaa ja tuloksena on entistä terveellisempi ja kiinteämpi vartalo.

Uusi dieetti sisältää kaikki alkuperäisen Atkinsin dieetin edut: edelleen on mahdollista syödä ruhtinaallisesti ja tuntea itsensä kylläiseksi ja energiseksi vaarantamatta pysyvää painon pudotusta. Lisäksi uudistettu dieetti tarjoaa myös paljon uutta ja antaa entistä enemmän liikkumavaraa ruokavalion suhteen: ruokavalioon on mahdollista sisällyttää hiilihydraatteja, ja dieetin ansiosta elimistö muuntaa rasvaa energiaksi, eikä rasvojen käyttö ruokavaliossa ole kiellettyä.

Lisäksi kirja tarjoaa vaihtoehtoja myös kasvissyöjille, vegaaneille ja lihansyöntiä rajoittaville lukijoille. Uusi Atkinsin dieetti tarjoaa kaikki alkuperäisen dieetin edut entistä paremmassa ja yksinkertaisemmassa muodossa niin, että dieettiä voidaan nyt räätälöidä omien henkilökohtaisten tarpeiden mukaan ja löytää ratkaisu pysyvään painonhallintaan.

***

Kirjailijat:

Eric C. Westman toimii Lifestyle Medicine Clinicin johtajana Duke Universityssa. Hän on erikoistunut vähähiilihydraattisiin dieetteihin, diabetekseen ja liikalihavuuteen sekä insuliini-resistenssiin.

Stephen D. Phinney on lääketieteen emeritusprofessori, joka on toiminut UC Davisissa Kaliforniassa. Hänellä on kliinistä kokemusta 25 vuoden ajalta monialaisten painonhallinta-ohjelmien johtamisesta. Hänen erikoisalojaan ovat vähähiilihydraattinen ruokavalio ja aineenvaihdunta, rasvahapot sekä tulehdukset ja metabolinen oireyhtymä.

Jeff S. Volek toimii kinesiologian apulaisprofessorina University of Connecticutissa. Hän on erikoistunut vähähiilihydraattisiin dieetteihin, liikuntaan ja ravitsemukseen, laihduttamiseen ja dieetteihin sekä ravintolisiin.
Uusi Atkins - Uusi Sinä

Lisää kuvia:

  • Tuotetietoa
Uusi Atkins, Uusi Sinä

Kirjailijat: Eric Westman, Stephen Pinney, Jeff Volek
Kustantaja: Readme.fi
Kieli: Suomi
Sivumäärä: 300
Asu: Sidottu, kovakantinen
Julkaisuvuosi: 2010