Arganiaöljy sopii täydellisesti vähähiilihydraattiseen ruokavalioon, vegaanille, keliaakikolle ja diabeetikolle sekä laihduttajalle. Sallittu kaikissa Atkins vaiheissa. 0 g hh / annos.

Arganiaöljy ruoanlaittoon ja ihonhoitoon

Pisara Markokon kultaa vie makumatkalle Pohjois-Arfikkaan
Aavikolla kasvava arganiapuu on eräs maailman vanhimpia ihmisen hyödyntämiä kasveja. Arvokas arganöljy tunnetaan myös "Marokon kultana". Arganiapuun hedelmän kivestä puristettu öljy on ikivanha pohjoisafrikkalainen erikoisuus. Se on eräs maailman arvokkaimmista ja ravitsevimmista öljyistä. Siinä on uskomattoman pehmeä paahdetun pähkinäinen maku eksoottisella vivahteella. Tiputtele öljytippoja tryffeliöljyn tapan valmiille alkupala-annokselle, salaatteihin ja  valmiin ruoka-annoksen pinnalle. Öljy kestää myös kuumennusta.


Arganöljy sisältää lisäksi huikean määrän E-vitamiinia ja antioksidantteja. Siksi arganöljy uudistaa ja korjaa ihoasi tehokkaasti sekä hidastaa ihon vanhenemista. Arganöljy sopii erityisesti kuivalle ja ikääntyvälle iholle. Se sopii erityisen hyvin myös auringonpolttamien ja arpien hoitoon.


100% arganöljy maistuu voimakkaan paahdetun pähkinäiselle koska se on valmistettu arganiapuun hedelmän kevyesti paahdetuista kivistä.

Arganiaöljy ruoanlaittoon ja ihonhoitoon
  • Tuoteseloste
  • Ravintosisältö
  • Tuotetietoa

Sisältää: Arganiaöljy*