Kookospalmusokeri soveltuu kohtuudella käytettynä täydentämään Karppisokeria makeutuksen erityistilanteissa. Soveltuu vhh-ruokavalioon, diabeetikolle ja laihduttajalle. Vain puolet tavanomaisen sokerin glykeemisestä indeksistä (GI 35).

Kookospalmusokeri Sweet Tree, matala GI

Erikoismakeutusta erikoistilanteisiin. Karppisokerissa ei ole imeytyvää hiilihydraattia eikä se karamellisoidu, ruskistu tai käynnistä käymistä (esim. sima). Siksi tarvitset toisinaan Karppisokerin avuksi hieman tavanomaisen sokerin ominaisuuksia. Olemme löytäneet tähän loistavan ratkaisun!


Kookospalmusokeria tarvitaan vain erittäin pieni määrä - teelusikallinen (4g) usein riittää. YesDeli koekeittiön testeissä Big Tree Farms kookospalmusokeri oli ylivoimainen voittaja. Se antaa erittäin tehokkaasti karamellisoitua makua, tekee kauniin kullanruskean pinnan ja käynnisti käymisen helposti (esim. simassa).

Big Tree Farms kookospalmusokeri on huippukokkien suosikki:
• Vain kookospalmun (Cocos nucifera) kukinnon nektaria
• Karamellisoituu ja ruskistaa erinomaisesti (Maillard-reaktio)
• Matala GI 35 ja sokeria matalampi hiilihydraattipitoisuus


Tredikäs vinkki! Saat grillattuun ruokaan jumalaisen karamellisoidun pinnan kun hunnutat grillattavan hyvin pienellä määrällä (vain 2-5 g) kookospalmusokeria. Suolaa vasta grillauksen jälkeen sormisuolalla jotta suolakiteet vielä maistuvat. Erittäin Bueno!


Betula pendula
Kookospalmusokeri Sweet Tree, matala GI

Lisää kuvia:

  • Tuoteseloste
  • Ravintosisältö
  • Tuotetietoa

Aineosat: kookospalmusokeri*