Ensimmäinen kookosöljyni - tutustumispakkaus

YesDelin kookosöljy tuotetaan hitaasti puristaen - tutustu!


YesDeli luomu kookosöljyä ei ole raffinoitu, valkaistu tai kovetettu. Valmistusmenetelmän ansiosta kookosöljyn luonnolliset ravintoaineet ja aromit on saatu säilymään parhaalla mahdollisella tavalla.


Huom! Tärkeä tietoisku MCT-rasvahapoista
Neitsytkookosöljy sisältää runsaasti keskipitkäketjuisia MCT-rasvahappoja, eli kansanomaisesti keskipitkiä rasvoja. Näitä keskipitkiä rasvoja on kookoksessa neljää laatua. Tärkein ja terveellisin näistä on lauriini. Oletkin varmaan kuullut hyvää juuri lauriinihaposta? Kookoksessa lauriinia on eniten kaikista rasvoista, noin 50%. Tämä on poikkeuksellista sillä muissa kasveissa pitoisuus ei ole lähellekään yhtä korkea. Pelkkänä MCT-öljynä markkinoiduissa tuotteissa on kallisarvoista lauriinia yleensä hyvin vähän. Miksi? Siksi, että kallisarvoisen lauriinin poistamisen jälkeen muita kolmea MCT-rasvaa sisältävää ylijäämäöljyjä on markkinoilla runsaasti. Lauriiniköyhää öljyä myydään siis MCT-rasvojen yleistä hyvää mainetta hyödyntäen ja muilla terveellisillä mielikuvilla. YesDeli neitsytkookosöljy on siis aitoa ja alkuperäistä luonnontuotetta joka sisältää n. 50% lauriinihappoa, eikä mitään lauriinista köyhdytettyä fuskuöljyä.


Neitsytkookosöljy soveltuu korvaamaan perinteiset rasvat ruoanlaitossa, leivonnassa sekä levitteenä. Neitsytkookosöljy sopii mainiosti myös ihon- ja hiustenhoitoon.


Kookosöljy jähmettyy alle 25 asteen lämpötilassa mutta sulaa esim. kämmenellä. Neitsytkookosöljy on juoksevaa kehon normaalissa 37 asteen lämpötilassa.

Ensimmäinen kookosöljyni - tutustumispakkaus
  • Tuoteseloste
  • Ravintosisältö
  • Tuotetietoa

Sisältää: kylmäpuristettu kookosoljy*

*luomu