Nolla (0) kcal ja GI 0 (nolla). Makeus 1:1 sokerin kanssa. Ei sisällä yhtään imeytyvää hiilaria. GMO vapaa tuote. Ei nosta verensokeria. Soveltuu karppaajalle, diabeetikolle ja laihduttajalle. Sallittu Atkins 1-4 vaiheissa.

Stevia+tomu Karppitomusokeri

UUTUUS Stevia+tomu® (ZSweet yhteistyö)
Sokeritonta Karppitomusokeria!


 • Stevia+tomu® on: kuin tomusokeria makunsa, ulkonäkönsä ja koostumuksen puolesta.

 • Stevia+tomu on: yhtä makeaa kuin tavallinen tomusokeri. Käytä/mittaa 1:1 kuten tavallista tomusokeria!

 • Stevia+tomu on: sekoitus Steviakasvista valmistettua makeutusainetta yhdessä Karppisokerin kanssa (tarkemmin tomuversiota Karppisokerista). Karppisokeri on sokerin tapaan, luontainen, makea aine jota valmistetaan käymisteitse tavallisesta rypälesokerista. Raaka-aineet ovat GMO-vapaita. Patentoitu käymismenetelmä muuttaa sokerin ei-imeytyväksi hiilihydraatiksi (ei sisällä lainkaan imeytyvää hh). Käymisen loputtua uusi sokeriton sokeri suodatetaan, kuivataan ja kiteytetään. Käymismenetelmä on sinänäsä tuttu elintarvikkeiden valmistuksessa ja sitä käytetään esimerkiksi soijakastikkeen tai jogurtin valmistamiseen.

 • Karppisokeri on: erytritolia jota esiintyy luonnostaan mm. melooneissa, viinirypäleissä ja sienissä sekä käyneissä elintarvikkeissa kuten viinissä, juustoissa ja soijakastikkeessa. 

 • Karppisokeri tai Stevia ei ole: eikä se sisällä sakkaroosia (pöytäsokeria), fruktoosia (hedelmäsokeria), eikä mitään keinotekoista kuten aspartaamia (Canderel) tai sukraloosia (Splenda).

 • Karppisokeri on: mullistava tuote. Kaloriton kuten keinomakeuttajat mutta silti luontainen kuten tavallinen sokeri. Ei samaa laksatiivista vaikutusta joidenkin sokerialkoholien tavoin. 

 • Karppisokerissa ei ole: paakkuuntumisenestoainetta tai muita lisäaineita. Jos tuote paakkuuntuu on se normaalia eikä muuta tuoteen muita ominaisuuksia. Paakku irtoaa itsekseen olosuhteiden muuttuessa.

 • Karppisokeri on: suunniteltu kaikkeen makeuttamiseen, leivontaan ja makeisten valmistamiseen. Hiivalla kohotettavat leivonnaiset vaativat normaalia pidemmän nostatusajan. Karppisokerin makeus on noin 80% sokerin makeudesta. Uuden Stevia+tomun makeus on 1:1 tomusokerin kanssa!

 • Karppisokeri on: hammaslääketieteellisin tutkimuksin osoitettu antavan hampaille vielä ksylitoliakin paljon tehokkaamman suojan kariesta vastaan!

Stevia+tomu Karppitomusokeri

Lisää kuvia:

 • Tuoteseloste
 • Ravintosisältö
 • Tuotetietoa

Aineosat: luontainen makeutusaine erytritoli*, stevioliglykosidit, luontaiset aromit. (GMO vapaa tuote).

Ei sisällä: sokeria, hedelmäsokeria tai keinotekoisia aineita


*ery·tri·toli on luontainen makeutusaine joka tarkoitettu käytettäväksi elintarvikkeissa sekä sellaisenaan makeutusaineena. YesDeli Karppisokeri on 100% erytritolia joka on valmistettu GMO-vapaista raaka-aineista. YesDeli Karppisokeria on turvallista käyttää kaiken kokoisina annoksina. Karppisokerilla ei ole käytön ADI rajoitusta. ADI-arvolla (Acceptable Daily Intake) tarkoitetaan päivittäistä hyväksyttävää ylintä saantia. Hyväksytty Japanissa, USAssa ja nyt myös Suomessa. Soveltuu myös diabeetikoille, raskaana oleville, lapsille ja vanhuksille ilman rajoituksia.

Lähde: Food and Chemical Toxicology 36 (1998) 1139-1174). Food and Chemical Toxicology 36 (1998) 1139-1174