Tämän Cookien valmistuksessa ei käytetä lainkaan sokeria. Uusi sokeriton herkku soveltuu kaikille jotka haluavat välttää turhaa sokeria ruokavaliossaan. Uudessa pakkauksessa on +50% enemmän keksejä!

UUTTA! Sokeriton rapea Cookie suklaapaloilla

UUTTA! 
Rapeat isot Cookiet - nyt sokerittomana
!
Aito Belgialainen suklaa - makeutettu stevialla


Uusi vaalea ja täysin sokeriton suklaacookie. Keksi on valmistettu sokerittomana ja sokerittomasta suklaasta ja on makeutettu steviakasvista valmistetulla makeutusaineella (Stevia rebaudiana Bertoni). Tervetuloa uusi aikakausi – steviasuklaan aikakausi! Valmistuksessa ei ole käytetty muitakaan sokeripitoisia raaka-aineita.

Parhaita Cookie-keksejä terveellisesti
:
sokeriton - makeutettu makeutusaineella
Belgialaisella sokerittomalla laatusuklaalla
iso 150 g pakkaus = nyt +50% enemmän!


Vihdoin kunnollisia Cookie-keksejä mutta sokerittomana! Hyviä sellaisenaan ja kahvin kanssa tai välipalana. Sopii mainiosti myös jälkiruokiin ja jäätelön kera. Lisäksi mahtava aineosa moneen leivonnaiseen - tee vaikka sokeriton kakku- tai piirakkapohja!

UUTTA! Sokeriton rapea Cookie suklaapaloilla
  • Tuoteseloste
  • Ravintosisältö
  • Tuotetietoa

Aineosat: vehnäjauho, makeutusaine: maltitoli**, kasvirasva (palmu, rapsi), 40% sokeriton suklaa (makeutusaine: maltitoli, kaakaomassa, kaakaovoi, emulgointiaine: soijalesitiini, makeutusaine: stevioliglykosidit*), kaurajauhot, rasvaton maitojauhe, perunatärkkelys, nostatusaine: hirvansarvisuola, luontainen vanilja-aromi, suola.

Sisältää: steviakasvista valmistettua makeutusainetta

Voi sisältää pieniä määriä: maapähkinää, pähkinää, seesaminsiementä, munaa

Ei sisällä: sokeria

* Stevia rebaudianan lehdistä saadaan steviolin glykosideistä koostuvaa tiivistettä, joka on jopa 300 kertaa makeampaa kuin ruokosokeri.

** Maltitoli: luontainen makeutusaine joka valmistetaan viljasta. Maltitolin glykeeminen indeksi (GI) on tutkimusten mukaan matala, noin 26. Glukoosin, eli rypälesokerin GI on 100. GI kuvaa sitä, millä nopeudella ja kuinka paljon nautittu ravintoaine nostaa verensokeria verrattuna samaan määrään rypälesokeria.

1. Lähde, maltitolin GI: Tech Bull Fac Agr Kagawa Univ 2003; 55: 57-61. | Estimation of glycemic response to maltitol and mixture of maltitol and sucrose in healthy young subjects. | Matsuo T.

2. Lähde, maltitolin GI: Diabete & Metabolisme (Paris) 1994; 20: 291-6. | Glycaemic and insulinaemic responses in healthy volunteers upon ingestion of maltitol and hydrogenated glucose syrups. | Pelletier X, Hanesse B, Bornet F, Debry G.