Näiden maittavien kokojyväkeksien valmistuksessa ei käytetä lainkaan sokeria. Ei vaikka se sisältävät herkullisia suklaarakeita, sillä nekin ovat sokerittomia! Tämä uusi terveellisempi herkku soveltuu kaikille jotka haluavat välttää turhaa sokeria ruokavaliossaan. Isossa pakkauksessa on 200 grammaa keksejä!

UUTTA! Sokeriton rapea kokojyväkeksi suklaarakeilla

UUTTA! 
Rapeat välipalakeksit - nyt sokerittomana
!
Belgialainen suklaarae - makeutettu stevialla


Uusi kokojyväinen ja täysin sokeriton välipalakeksi. Keksi on valmistettu sokerittomana ja sokerittomista suklaarakeista ja on makeutettu steviakasvista valmistetulla makeutusaineella (Stevia rebaudiana Bertoni). Tervetuloa uusi aikakausi – steviasuklaan aikakausi! Valmistuksessa ei ole käytetty muitakaan sokeripitoisia raaka-aineita.

Parhaita välipalakeksejä terveellisesti
:
sokeriton - makeutettu makeutusaineella
Belgialaisilla sokerittomilla suklaarakeilla
iso 200 g pakkaus
!Vihdoin kunnollisia keksejä mutta sokerittomana! Hyviä sellaisenaan ja kahvin kanssa tai välipalana. Sopii mainiosti myös jälkiruokiin ja jäätelön kera. Lisäksi mahtava aineosa moneen leivonnaiseen - tee vaikka sokeriton kakku- tai piirakkapohja!

UUTTA! Sokeriton rapea kokojyväkeksi suklaarakeilla
  • Tuoteseloste
  • Ravintosisältö
  • Tuotetietoa

Aineosat: murot 55, 8% (vehnäjauho, kokojyvävehnäjauho, kaurajauho, tattarijauho, mallashiutale, ruisjauho, spelttijauho), makeutusaine: maltitoli**, auringonkukkaöljy, sokeriton suklaa 11, 5% (maltitoli, kaakaomassa, kaakaovoi, soijalesitiini, stevioliglykosidit*), vehnätärkkelys, kaakao, rasvaton maitojauhe, suola, nostatusaine: hirvensarvisuola, happamuudensäätöaine: sitruunahappo, vanilja-aromi.

Sisältää: kuitua, steviakasvista valmistettua makeutusainetta

Ei sisällä: sokeria, palmuöljyä

* Stevia rebaudianan lehdistä saadaan steviolin glykosideistä koostuvaa tiivistettä, joka on jopa 300 kertaa makeampaa kuin ruokosokeri.

** Maltitoli: luontainen makeutusaine joka valmistetaan viljasta. Maltitolin glykeeminen indeksi (GI) on tutkimusten mukaan matala, noin 26. Glukoosin, eli rypälesokerin GI on 100. GI kuvaa sitä, millä nopeudella ja kuinka paljon nautittu ravintoaine nostaa verensokeria verrattuna samaan määrään rypälesokeria.

1. Lähde, maltitolin GI: Tech Bull Fac Agr Kagawa Univ 2003; 55: 57-61. | Estimation of glycemic response to maltitol and mixture of maltitol and sucrose in healthy young subjects. | Matsuo T.

2. Lähde, maltitolin GI: Diabete & Metabolisme (Paris) 1994; 20: 291-6. | Glycaemic and insulinaemic responses in healthy volunteers upon ingestion of maltitol and hydrogenated glucose syrups. | Pelletier X, Hanesse B, Bornet F, Debry G.