Tämä sokeriton riisisuklaa on herkullinen gluteeniton ja laktoositon herkkuhetken makea pala tai vaikkapa kuin "keksi" kahvin kanssa. Valmistuksessa ei käytetä lainkaan sokeria tai sokeria sisältäviä aineosia.

UUTTA! Sokeriton ja gluteeniton riisisuklaa

NEW! 
Ihan parhaat riisisuklaat (3 kpl)
- 0 g sokeria per patukka!
...ei voi vastustaa!


 


Ainutlaatuinen täysin sokeriton riisisuklaa. Gluteeniton ja laktoositon. Kotimainen. Ei sisällä keinotekoisia makeutusaineita. Kiva ottaa mukaan takintaskuun tai laukkuun!

UUTTA! Sokeriton ja gluteeniton riisisuklaa
  • Tuoteseloste
  • Ravintosisältö
  • Tuotetietoa

Aineosat: luontainen makeutusaine: maltitoli*, kovetettu kasvirasva, sokeriton riisimuro, puffattu riisi, vähärasvainen kaakaojauhe, ravintokuitu: polydekstroosi, vaniljaaromi, emulgointiaine soijalesitiini

lisättyä sokeria, gluteenia


*Maltitoli: luontainen makeutusaine joka valmistetaan viljasta. Glykeeminen indeksi (GI) tutkimusten mukaan matala, noin 26. Glukoosin, eli rypälesokerin GI on 100. GI kuvaa sitä, millä nopeudella ja kuinka paljon nautittu ravintoaine nostaa verensokeria verrattuna samaan määrään rypälesokeria.

Lähde: Tech Bull Fac Agr Kagawa Univ 2003; 55: 57-61. | Estimation of glycemic response to maltitol and mixture of maltitol and sucrose in healthy young subjects. | Matsuo T.

Lähde: Diabete & Metabolisme (Paris) 1994; 20: 291-6. | Glycaemic and insulinaemic responses in healthy volunteers upon ingestion of maltitol and hydrogenated glucose syrups. | Pelletier X, Hanesse B, Bornet F, Debry G.

Voi sisältää pieniä määriä: jäämiä maitoproteiinista

Ei sisällä: sokeria, gluteenia, laktoosia