Tämä matalahiilihydraattinen tumma pastariisi soveltuu karppaajalle, diabeetikolle ja laihduttajalle. Sallittu Atkins 2-4 vaiheissa. Matalahiilihydraattinen. Todella korkea proteiini- ja kuitupitoisuus.

Aito Italialainen vähähiilarinen tumma Karppiriisi!

Italian lahja riisiruokiin on Orzo, eli Risoni joka tarkoittaa "isoa riisiä". YesDeli tarjoaa tietysti oikeaa Italialaista Orzoa karppiversiona. Nyt saatavilla myös tumma - entistäkin vähähiilihydraattisempi versio!

Orzo on aitoa Italialaista isojen riisinjyvien muotoista erikoispastaa joka on valmistettu Italiassa, Italialaisen perinteen ja oppien mukaan, mutta nykypäivään tuotuna - karppiversiona tietenkin.


Tässä Italialaisessa "tummassa riisissä" on hiilihydraatit korvattu lähes kokonaan proteiinilla jonka lisäksi siinä on hyvä määrä imeytymätöntä kuitua (5 x vähemmän hiilaria).

***
Myös Amerikassa valmistetaan "Low Carb" pastaa. Kokeiden mukaan kuitenkin jotkut merkit ovat ominaisuuksiltaan aivan kuin tavallista pastaa paketissa. Tutki itse. Google: pasta scam (pastahuijaus)

Aito Italialainen vähähiilarinen tumma Karppiriisi!
  • Tuoteseloste
  • Ravintosisältö
  • Tuotetietoa

Aineosat: Soijaproteiini (ei GMO), vehnäproteiini- ja jauho, herneproteiini, munanvalkuainen, vehnäkuitu, inuliini (kasvikuitu), guarkumi (Intialainen palkokasvi), vesi

Sisältää: soijaa, kananmunaa ja gluteenia

Voi sisältää pieniä määriä: siemeniä, pähkinöitä ja maitotuotteita