Tämä vähähiilihydraattinen pasta soveltuu karppaajalle, diabeetikolle ja laihduttajalle. Sallittu Atkins 2-4 vaiheissa. 80% vähemmän hiilihydraattia. Erittäin korkea proteiinipitoisuus.

Aito Italialainen vähähiilarinen Karppifusilli

Pasta Fusilli Italiano, eli kierteistä nauhapastaa Italiasta. Erittäin karppina tietysti!

Kyseessä on kokojyväpastaa maultaan vastaava, hieman tummempi pastalaatu. Fusilli juontuu vanhasta murresanasta "fusile" eli kivääri, joka on englanniksi rifle. Suomeksi tästä taas syntyy taas mielleyhtymä kiväärin piipun sisäpinnan kierteisiin uriin, eli rihloihin. Tiesitkö muuten, että laukaus keitetyllä pastalla olisi aivan yhtä vaarallinen kuin oikealla luodilla? Vai onko tämä vain Italialaisten keksimä urbaanilegenda? Sama se - "love, peace ja pasta" toimii kuitenkin aina - eli tee rakkaallesi tänään pastaa! Siis vaikka itsellesi.

Tässä Italialaisessa hieman tummassa pastassa on hiilihydraatit korvattu lähes kokonaan proteiinilla jonka lisäksi siinä on hyvä määrä imeytymätöntä kuitua (5 x vähemmän hiilaria). Suutuntuma on al dente - loistavaa!

***
Myös Amerikassa valmistetaan "Low Carb" pastaa. Kokeiden mukaan kuitenkin jotkut merkit ovat ominaisuuksiltaan aivan kuin tavallista pastaa paketissa. Tutki itse. Google: pasta scam (pastahuijaus)
Aito Italialainen vähähiilarinen Karppifusilli

Lisää kuvia:

  • Tuoteseloste
  • Ravintosisältö
  • Tuotetietoa

Aineosat: Soijaproteiini (ei geenimanipuloitu), vehnäproteiini- ja jauho, herneproteiini, munanvalkuainen, vehnäkuitu, inuliini (kasvikuitu), guarkumi (Intialainen palkokasvi), vesi

Sisältää: soijaa, kananmunaa ja gluteenia

Voi sisältää pieniä määriä: siemeniä, pähkinöitä ja maitotuotteita