Tämä sokeriton herkku soveltuu karppaajalle, diabeetikolle ja laihduttajalle. Sallittu kaikissa Atkins 1-4 vaiheissa. Valmistuksessa ei käytetä sokeria.

Torras Stevia marjasekoitus - Frutas del Bosque

NEW! 
Maailmanuutuus
4 g hiilaria sadassa 
(...ja siinäkin marjat mukana!)


Täysin sokeriton tumma ihanalla marjarouheella höystetty suklaa, joka on valmistettu karppisokerista ja on makeutettu steviakasvista  valmistetulla makeutusaineella (Stevia rebaudiana Bertoni) . Koskaan aikaisemmin ei Suomessa ole ollut myynnissä tällaista erikoistuotetta – tervetuloa uusi aikakausi – steviasuklaan aikakausi!


  

Torras Stevia marjasekoitus - Frutas del Bosque

Lisää kuvia:

  • Tuoteseloste
  • Ravintosisältö
  • Tuotetietoa

Aineosat: kaakaomassa, luontaiset makeutusaineet: erytritoli* ja stevioliglykosidit** Kaakaovoi, marjarouhe (2%), ravintokuitu inuliini, vähärasvainen kaakaojauhe, emulgointiaine soijalesitiini, marja- ja vanilliiniaromi.

Sisältää: steviakasvista valmistettua makeutusainetta

Voi sisältää pieniä määriä: pähkinää, maitoa

Ei sisällä: sokeria, gluteenia

*erytritoli, eli Karppisokeri: 'sokeriton sokeri' - sokerin tapaan kiderakenteinen, luontainen, makea aine jota valmistetaan käymisteitse tavallisesta rypälesokerista. Ei sisällä kaloreita, imeytyvää hiilihydraattia, eikä nosta lainkaan verensokeria. YesDeli Karppisokeri on 100% erytritolia

**Stevia rebaudianan lehdistä saadaan steviolin glykosideistä koostuvaa tiivistettä, joka on jopa 300 kertaa makeampaa kuin ruokosokeri.