Tämä mainio vähähiilihydraattinen tortillaleipä soveltuu vhh ruokavaliota noudattaville, diabeetikolle ja laihduttajalle. Sallittu Atkins 2-4 vaiheissa. Vain 4 g hh / tortilla.

TUKKUPOISTO! Vähähiilarinen tortillaleipä 96 kpl

TUKKUPOISTO

Huom! Valmistajan merkitsemä parasta ennen on 7 / 2017 - mutta tämä ei siis ole viimeinen käyttöpäivä!

Huom: tuote on varastoitu maahantuonnin jälkeen pakasteena säilyvyysajan pidentämiseksi. Jos säilytät tuotetta jääkaapissa säilyy se pidempään.


LowCarb Tortillas selvisivät voittajiksi YesDelin makutesteissä. Pakkauksessa on yhteensä 8 loistavan makuista ja poikkeuksellisen vähähiilihydraattista tortillaleipää josta käärit vaikkapa herkullisia burritoja. Lisäksi näitä "lettuleipiä" voit käyttää vaikkapa pikkupizzojen pohjina. Yhdestä pakkauksesta valmistat siis 8 pikkupizzaa!


• 80% vähemmän hiilihydraattia, alle 1g sokeria
• Neutraali tavallisen tortillan maku!
• Voidaan pakastaa ja sulattaa mikrossa
• 22 g proteiinia, 26 g kuitua

Paista tortilloja kuivalla tai öljytyllä pannulla niin saat niistä mahtavan rapeita tacoja! Käyttötarkoituksia on monia ja vain mielikuvitus on rajana täytteiden, lisukkeiden ja dippien suhteen.


Tässä lyhyessä videossa opetetaan burrittojen kääriminen: How to Wrap a Burrito Like A Pro - helppoa kun teet ohjeen mukaan!

TUKKUPOISTO! Vähähiilarinen tortillaleipä 96 kpl
  • Tuoteseloste
  • Ravintosisältö
  • Tuotetietoa

Aineosat: vesi, vehnäproteiini*, vehnäkuitu- ja jauho, muunnettu vehnätärkkelys, kasviöljy, emulgointiaine: kasviperäinen rasvahappojen mono- ja diglyseridit, suola, omena- ja sitruunahappo, leivonta-apuaine: leivinjauhe, natriumpyrofosfaatti, säilöntäaine: kaliumsorbaatti. Guarkumi, inaktiivinen hiiva

Sisältää: vehnää

*Vehnägluteeni, eli vehnäproteiini on luontainen osa tavallista vehnää. Vehnäjauhosta erotetaan proteiinipitoinen vehnägluteeni erikseen "pesemällä jauhoja" kylmässä vedessä. Näin vesiliukoinen ja hiilihydraattipitoinen vehnätärkkelys erottuu proteiinipitoisesta gluteenista ilman mitään kemiallisia prosesseja. Menetelmän keksivät todennäköisesti Budhalaiset munkit jo 600-luvulla.

Ei sisällä: sokeria