Tämä sokeriton herkku soveltuu karppaajalle, diabeetikolle ja laihduttajalle. Sallittu kaikissa Atkins 1-4 vaiheissa. Valmistuksessa ei käytetä sokeria.

UUTTA! Stevia makutripla suklaapatukat

NEW! 
Ihanat pikkupatukat (3 kpl)
vain 1 g hiilari per patukka!
...ja siinäkin mintut, marjat ja jaffat mukana!


Täysin sokeriton tumma kolmen maun suklaasarja (marja, minttu ja appelsiini), joka on valmistettu karppisokerista ja on makeutettu steviakasvista  valmistetulla makeutusaineella (Stevia rebaudiana Bertoni). Tervetuloa uusi aikakausi – steviasuklaan aikakausi! 35 gramman patukka on kiva ottaa mukaan takintaskuun tai laukkuun. Gluteeniton. Ei sisällä keinotekoisia makeutusaineita.


  

UUTTA! Stevia makutripla suklaapatukat
  • Tuoteseloste
  • Ravintosisältö
  • Tuotetietoa

Aineosat: kaakaomassa, luontaiset makeutusaineet: erytritoli* ja stevioliglykosidit** Kaakaovoi, mintunlehdet / appelsiini / metsämarjaseos, ravintokuitu inuliini, vähärasvainen kaakaojauhe, emulgointiaine soijalesitiini, minttu / appelsiini / marja- ja vanilliiniaromi.

Sisältää: steviakasvista valmistettua makeutusainetta

Voi sisältää pieniä määriä: pähkinää, maitoa

Ei sisällä: sokeria, gluteenia

*erytritoli, eli Karppisokeri: 'sokeriton sokeri' - sokerin tapaan kiderakenteinen, luontainen, makea aine jota valmistetaan käymisteitse tavallisesta rypälesokerista. Ei sisällä kaloreita, imeytyvää hiilihydraattia, eikä nosta lainkaan verensokeria. YesDeli Karppisokeri on 100% erytritolia

**Stevia rebaudianan lehdistä saadaan steviolin glykosideistä koostuvaa tiivistettä, joka on jopa 300 kertaa makeampaa kuin ruokosokeri.