Tässä kauraleipä jossa mieto maku ja joka soveltuu vähähiilihydraattiseen ruokavalioon, vegaanille, diabeetikolle ja laihduttajalle. Sallittu Atkins 2-4 vaiheissa. Lisäaineeton ja laktoositon. Vain 4,2 g hh / annos.

Vähähiilihydraattinen Vaasan kauraleipä

Tilaa kotiin tuoreet kaurapalat tuoreustakuulla!
Vaasan vähähiilihydraattisessa lempeässä kauraleivässä on -59 % vähemmän hiilareita kuin tavallisessa kauraleivässä. Paketista riittää isompaankin nälkään sillä pussissa on kokonaista 12 viipaletta. Tässä leivässä on mieto vaalea maku. Kokeile myös paahdettuna.


Vähähiilihydraattisten kauraleivän keskeiset edut:
• maistuu kauraleivälle - silti -59% vähemmän hiilaria
• lisäaineeton!
• auringonkukan- ja seesamin siemeniä
• runsaskuituinen 14 %
• laktoositon ja kananmunaton


 


 


270607
Vähähiilihydraattinen Vaasan kauraleipä
  • Tuoteseloste
  • Ravintosisältö
  • Tuotetietoa

Aineosat: vesi, kaura 16% (lese, kuitu), täysjyväruis (jauho, mallas), vehnäproteiini*, vehnäjauho, auringonkukansiemen, pellavansiemen, hiiva, psylliumkuitu, suola

Sisältää: -59% vähemmän hiilihydraattia kuin tavallinen kauraleipä

Ei sisällä: laktoosia tai kananmunaa

*Vehnäproteiini, eli gluteeni: on luontainen, erittäin proteiinipitoinen osa tavallista vehnää. Gluteeni voidaan erottaa vehnäjauhosta yksinkertaisesti "pesemällä jauhoja" kylmässä vedessä. Proteiinipitoinen gluteeni erottuu vesiliukoisesta ja hiilihydraattipitoisesta vehnätärkkelyksestä ilman kemiallisia prosesseja. Menetelmän keksivät Budhalaiset munkit todennäköisesti jo 600-luvulla. Gluteeni on luontainen osa ravitsemustamme ja tärkeä perusraaka-aine vähähiilihydraattisessa leivonnassa. Gluteeni ei sovi keliaakikoille. Gluteeni ja gluteiini ovat sama asia.