Tämä vähähiilihydraattinen pizzapohja soveltuu karppaajalle, diabeetikolle ja laihduttajalle. Sallittu Atkins 1-4 vaiheissa. Ei sisällä mitään keinotekoista - joten teet ihan aitoa pizzaa!
Alle 1,5 g hh / annos.

Vähähiilihydraattinen Adam's pizzapohjamix

Löytyykö keittiöstäsi vettä? Hyvä, koska tarvitset ainoastaan vettä ja muutaman lusikallisen ruokaöljyä. Kaikki muu löytyy pakkauksesta valmiina, myös kuivahiiva. Katso valmistusohjeet ennakkoon Tuotetietoa välilehdestä vieressä. Tutustu keskeisiin etuihin tässä:


• kuin pizzeria kotonasi - pohja ja täytteet vain paremmat!
• alle 1,5 g hiililihydraattia per pizza-annos (n. 1/3 pss)
• vain luontaisia puhtaita ainesosia - mukana kuivahiiva
• ei sisällä väri-, maku-, säilöntä- tai lisäaineita
• huippukorkea proteiinipitoisuus 27 g / 100 g


Tiesithän, että kaupan pizzapohjajauhoissa on jopa 70% imeytyvää hiilihydraattia¹ vaikka niissä käytetään vehnäjauhojen lisäksi ruisjauhoja. Vähintään saman verran hiilihydraatteja kertyy jos itse teet pizzataikinan kaupan jauhoista. YesDelin tarjoama pizza on toista maata. Vähähiilihydraattiseen pizzapohjaan tarkoitetuissa erikoisjauhoissa on hiilihydraattia vain 4 grammaa 100 grammaa kohden². Tämä ominaisuus tekee Adams pizzajauhosta ainutlaatuisen koko maailmassa. Ja pizzerioitahan on kaikkialla maailmassa.


¹ Lähde:  Myllyn Paras Pizzajauho hh 69,1 g | Sunnuntai Ruispizzamix hh 66,0 g
² Lähde:
IGV GmbH laboratoriot (tulos 04092009). IGV on Saksalainen akredoitu elintarvikealan testilaboratorio joka on erikoistunut mm. viljatuotteiden analysointiin (ISO 17025 - DAP-PL-2268.00 hyväksytty).

Vähähiilihydraattinen Adam

Lisää kuvia:

  • Tuoteseloste
  • Ravintosisältö
  • Tuotetietoa

Aineosat: aprikoosinsiemenjauho, vehnägluteeni*, maitoproteiini, munanvalkuainen, suola. Erikseen pakattuna: kuivahiiva.

Voi sisältää pieniä määriä: pähkinää, lupiinia, soijaa

*Vehnägluteeni, eli vehnäproteiini on luontainen osa tavallista vehnää. Vehnäjauhosta erotetaan proteiinipitoinen vehnägluteeni erikseen "pesemällä jauhoja" kylmässä vedessä. Näin vesiliukoinen ja hiilihydraattipitoinen vehnätärkkelys erottuu proteiinipitoisesta gluteenista ilman mitään kemiallisia prosesseja. Menetelmän keksivät todennäköisesti Budhalaiset munkit jo 600-luvulla.