Luonnollinen menetelmä hidastaa, pysäyttää ja jopa kääntää sairautesi ja sen aiheuttamien vaurioiden kehityksen.

pH-tasapaino diabeetikoille

Mikrobiologi ja ravintofysiologi tohtori Robert O. Young sekä hänen vaimonsa ja työtoverinsa Shelley Redford Young, ovat kirjoittaneet tämän läpimurtoteoksen. Kirjassa esitellään tyypin 1 ja 2 diabeteksesta kärsiville sovitettu versio heidän käänteentekevästä ruokavaliostaan ja elämäntapaohjelmastaan.

Diabetes on vakava sairaus, jota voidaan hallita. Tohtori Young kertoo, kuinka sopivaa elimistön tarvitsemaa emäksisyyttä voidaan ylläpitää. Hänen yksinkertainen ja luonnollinen menetelmänsä auttaa sinua hidastamaan, pysäyttämään ja jopa kääntämään sairautesi ja sen aiheuttamien vaurioiden kehityksen. Jo kahdentoista viikon kuluttua olet hyvässä vauhdissa kohti terveyttä ja hyvinvointia ilman suurta määrää lääkitystä, johon useimmat diabeetikot turvautuvat.

Kirjassa kerrotaan, mitä ruokia kannattaa syödä ja mitä välttää. Tämän lisäksi lukuisat herkulliset ruokaohjeet auttavat sinua tasapainottamaan elimistösi pH-tasapainon, ja kirjan ohjeilla opit myös hallitsemaan stressiä ja kuntoilemaan turvallisesti. Teoksen kliinisesti tutkittu ohjelma auttaa edistämään terveyttä ja henkistä vireyttä.
pH-tasapaino diabeetikoille

Lisää kuvia:

  • Tuotetietoa
pH-tasapaino diabeetikoille - käänteentekevä ruokavalio 1- ja 2-tyypin diabeetikoille

Kirjailija: Robert O. Young, Shelley Redford Young
Suomennos: Kirsi Lumisalmi
Kustantaja: Readme.fi
Kieli: Suomi
Sivumäärä: 300 s
Asu: Sidottu, kovakantinen
Julkaisuvuosi: 2008