Täysjyväruisleipä jossa vahva maku ja joka soveltuu vähähiilihydraattiseen ruokavalioon, vegaanille, diabeetikolle ja laihduttajalle. Sallittu Atkins 2-4 vaiheissa. Laktoositon. Vain 4,2 g hh / annos.

UUTTA! Vähähiilihydraattinen Vaasan ruisleipä

Tilaa tuoreet kauraleivät kotiin tuoreustakuulla!
Vaasan vähähiilihydraattisessa täysjyväruisleivässä on -59 % vähemmän hiilareita kuin tavallisessa ruisleivässä. Paketista riittää isompaankin nälkään sillä pussissa on kokonaista 12 palaa. Tässä leivässä on vahva rukiinen maku. Kokeile myös paahdettuna.


Vähähiilihydraattisten kauraleivän keskeiset edut:
• maistuu ruisleivälle - silti -59% vähemmän hiilaria
• leivottu taikinajuureen
• leivän viljasta 100% ruista
• runsaskuituinen 15 %
• laktoositon ja kananmunaton


 


 


270607
UUTTA! Vähähiilihydraattinen Vaasan ruisleipä
  • Tuoteseloste
  • Ravintosisältö
  • Tuotetietoa

Aineosat: vesi, täysjyväruis (rouhe, jauho, mallas), auringonkukansiemen, vehnäproteiini*, kaurakuitu, hiiva, suola, psylliumkuitu, siirappi ja sorbiinihappo

Sisältää: -59% vähemmän hiilihydraattia kuin tavallisessa ruisleivässä

Ei sisällä: laktoosia tai kananmunaa

*Vehnäproteiini, eli gluteeni: on luontainen, erittäin proteiinipitoinen osa tavallista vehnää. Gluteeni voidaan erottaa vehnäjauhosta yksinkertaisesti "pesemällä jauhoja" kylmässä vedessä. Proteiinipitoinen gluteeni erottuu vesiliukoisesta ja hiilihydraattipitoisesta vehnätärkkelyksestä ilman kemiallisia prosesseja. Menetelmän keksivät Budhalaiset munkit todennäköisesti jo 600-luvulla. Gluteeni on luontainen osa ravitsemustamme ja tärkeä perusraaka-aine vähähiilihydraattisessa leivonnassa. Gluteeni ei sovi keliaakikoille. Gluteeni ja gluteiini ovat sama asia.