Ksantaani on gluteenittoman leivonnan paras tuote! Luontainen tuote jossa hurja määrä kuituja!

UUTUUS! Luontainen Ksantaani leivontaan

Ksantaani on luontainen jauhomainen sakeuttamisaine. Sitä käytetään elintarvikkeissa mm. lisäämään viskositeettia ja stabiloimaan rakennetta. Gluteenittomassa kotileivonnassa ksantaani korvaa vehnäjauhon sitkon taikinoissa, antaa kuohkeutta ja tekee leivän kuoresta rapean.


Ksantaani on loistava gluteenittoman leivonnan apuaine. YesDelin koekeittiön suosittelema huipputuote!


YesDeli ksantaani on:
• Luontainen tuote
• Mauton ja hajuton - neutraali, ei sivumakuja
• Runsaskuituinen 
• Gluteeniton, laktoositon
• Vegaaninen


Ksantaani soveltuu hienosti myös jälkiruokiin ja muihin herkkuihin, voit mm. korvata kananmunan kakuissa ja pannukakuissa - katso reseptimme!



 

UUTUUS! Luontainen Ksantaani leivontaan
  • Tuoteseloste
  • Ravintosisältö
  • Tuotetietoa

Aineosat: Ksantaanikumi

Ei sisällä: viljaa, hiilihydraattia, gluteenia tai lisäaineita.