Aineosat: luontainen makeutusaine maltitoli*, sorbitoli, tärkkelys, vesi, happamuudensäätöaine etikka- ja maitohappo, aromit, luontaiset värit: karoteeni ja karmiini
Sisältää: 30% vähemmän kaloreita
Ei sisällä: sokeria, liivatetta, gluteenia, pähkinää, laktoosia, rasvaa, soijaa, suolaa
*Maltitoli: luontainen makeutusaine joka valmistetaan viljasta. Maltitolin glykeeminen indeksi (GI) on tutkimusten mukaan matala, noin 26. Glukoosin, eli rypälesokerin GI on 100. GI kuvaa sitä, millä nopeudella ja kuinka paljon nautittu ravintoaine nostaa verensokeria verrattuna samaan määrään rypälesokeria.
1. Lähde, maltitolin GI: Tech Bull Fac Agr Kagawa Univ 2003; 55: 57-61. | Estimation of glycemic response to maltitol and mixture of maltitol and sucrose in healthy young subjects. | Matsuo T.
2. Lähde, maltitolin GI: Diabete & Metabolisme (Paris) 1994; 20: 291-6. | Glycaemic and insulinaemic responses in healthy volunteers upon ingestion of maltitol and hydrogenated glucose syrups. | Pelletier X, Hanesse B, Bornet F, Debry G.