Aineosat: pellavansiemen, vehnäproteiini*, auringonkukansiemen, kaurakuitu, vehnämallasjauho, hapanjuurijauho, suola, psylliumjauho, hiiva
Sisältää: kauraa ja vehnää
Ei sisällä: laktoosia tai kananmunaa
*Vehnäproteiini, eli gluteeni: on luontainen, erittäin proteiinipitoinen osa tavallista vehnää. Gluteeni voidaan erottaa vehnäjauhosta yksinkertaisesti "pesemällä jauhoja" kylmässä vedessä. Proteiinipitoinen gluteeni erottuu vesiliukoisesta ja hiilihydraattipitoisesta vehnätärkkelyksestä ilman kemiallisia prosesseja. Menetelmän keksivät Budhalaiset munkit todennäköisesti jo 600-luvulla. Gluteeni on luontainen osa ravitsemustamme ja tärkeä perusraaka-aine vähähiilihydraattisessa leivonnassa. Gluteeni ei sovi keliaakikoille. Gluteeni ja gluteiini ovat sama asia.