Vähähiilihydraattinen sokeriton kääretorttu - gluteeniton

Lisää kuvia:

Samettinen mansikkahillo -90% sokeria 8,99 €
Samettinen punaiset marjat hillo -90% sokeria 8,99 €
Pofiber perunakuitu hiilarittomaan leivontaan 3,99 €
Samettinen persikkahillo -90% sokeria 8,99 €
UUSI! Sokeriton vaniljasiirappi leivontaan ja jälkiruokiin 8,99 €
YesDeli sokeriton Karppisokeri - 100% Erytritoli 8,99 €
  • Aineosat

Kääretorttu
4 kananmunaa
1dl Karppisokeria
0,5dl pofiberia
1dl mantelijauhoja
2tl leivinjauhetta


Täyte:
1prk hilloa
2dl kuohukermaa
1prk mascarponea
Vaniljasiirappia

Sokeriton vhh kääretorttu! Silti yhtä makea, maukas ja mehevä kuin alkuperäinenkin. Täytä lempihillollasi!

Vähähiilihydraattinen sokeriton kääretorttu - gluteeniton

1. Valmista kääretorttupohja
• Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.
• Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää vaahtoon varovasti nostellen.
• Levitä taikina pellille voidellun leivinpaperin päälle.
• Paista 175 asteessa noin 8 min.
• Pohjan ollessa valmis, kumoa se leivinpaperin päälle jolla on levitettynä Karppisokeria.
• Irroita leivinpaperi (pohjan ollessa kuuma) ja jätä se kevyesti pohjan päälle, ja sen päälle kasteltu keittiöpyyhe jottei pohja pääse kuivahtamaan.



2. Valmista kääretortun täyte
• Vatkaa kerma vaahdoksi.
• Sekoita vaahtoon hillo ja mascarpone kevyesti nostellen.
• Lisää makeutukseksi hieman vaniljasiirappia

3. Täytä kääretorttu
• Levitä täyte jäähtyneelle kääretorttupohjalle.
• Rullaa torttu ja laita jääkaappiin. (mieluiten jo edellisenä päivänä)