Tiivistettyä tietoa palvelusta

Onko YesDeli minua varten?

Kyllä mikäli noudatat tai haluaisit testata jotain erityistä ruokavaliota. Olet ehkä keliaakikko, diabeetikko tai laihduttaja? Ehkä haluat noudattaa vähähiilihydraattista tai sokeritonta elämäntapaa? Oletko vegaani tai jollekin ruoka-aineelle allerginen tai yliherkkä? Ehkä sinulla on jokin ravintoon liittyvä oireyhtymä? Ehkä vain etsit hammasystävällisiä karkkeja itsellesi tai lapsille? Mikäli vastasit johonkin kohtaan kyllä olet löytänyt perille juuri oikeaan paikkaan!

Onko YesDeli niin luotettava kuin miltä se vaikuttaa?

Kyllä on. Olemme rehti suomalainen yritys ja noudatamme hyviä kauppatapoja. Sinulla on sinivalkoinen kuluttajansuoja. Olemme joustavia ja haluamme palvella hyvin. Verkkokaupan maksuliikenteestä huolehtii ulkopuolinen yritys joka on pankkien ja luottokorttiyhtiöiden hyväksymä maksunvälittäjä. Kun maksat meillä, maksat kuin lähikaupassa. 

Rakastan ruokaa, mutta en saa kaikkea mitä haluaisin lähikaupasta. Onko YesDeli vastaus tähän?

Kyllä, juuri sitä. Maahantuomme erikoiselintarvikkeita eri puolilta maailmaa ja lähetämme ne sinulle jopa seuraavaksi päiväksi. Jotta tuote pääsee valikoimaamme täytyy sen olla todella herkullinen, ravitsemuksellisesti erityinen etkä saa sitä tavallisesti ainakaan lähikaupasta. Me emme myy huonoja tuotteita. Osa tuotteista maksaa meillä enemmän kuin marketissa - hintaan sisältyy kuitenkin se, että saat juuri sitä mitä haluat!

Rakastan Karppisokeria ja toivoisin saavani sitä omasta kaupastani. Onko YesDeli vastaus tähän?

Kyllä on. Mikäli haluat Karppisokeria omaan paikalliseen kauppaasi, ota yhteyttä suoraan kauppiaseen. Laita tieto yhteydenotostasi viestinä myös meille. Kauppiashaku: hae esim. K-citymarket kauppias tästä • K-supermarket kauppias tästä • K-market kauppias tästä

Minulla on kysymys johon en ole löytänyt vastausta täältä. Vastaatteko minulle?

Kyllä vastaamme. Kysymyksesi kiinnostaa meitä. Lähetä YesDelin valikoimaa tai palvelua koskeva kysymyksesi meille tämän linkin kautta. Voimme julkaista kysymyksesi ja vastauksemme myös muiden iloksi ja avuksi. Emme kuitenkaan koskaan julkaise nimeäsi ilman lupaa. Sinulle vastaamme aina suoraan sähköpostiisi.

Tilaus- ja toimitusehdot

Yleistä
YesDeli noudattaa Suomen lakeja ja hyvää kauppatapaa. Palvelu on toteutettu kuluttajaviraston suosituksia noudattaen. Toimitamme kaikkialle Suomessa ilman lisämaksua. Autamme sinua mielellämme ja toimitamme tilaamasi erikoistuotteet nopeasti ja edullisesti perille.

Hinnat ja toimituskulu
Hinnat sisältävät arvonlisäveron. YesDeli lisää tilauksen loppusummaan ainoastaan toimituskulun joka on 4,90. YesDeli ei lisää hintoihin mitään piilokuluja jotka kasvattavat asiakkaan kustannuksia. Pankkien ja maksunvälittäjien mahdollisiin veloituksiin emme voi vaikuttaa.

Esimerkkejä kuluista joita EMME veloita
YesDeli ei veloita laskutuslisää (tyypillisesti esim. 5,0 euroa). Emme myöskään veloita pientoimituslisää (tyypillisesti 25,00 euroa). Emme myöskään veloita ns. postilisää (tyypillisesti 5,00 euroa). Postilisä saatetaan lisätä hintaan kun tuotteet toimitetaan postitse, eikä esim. Matkahuollon kautta (joissain verkkokaupoissa postitse toimitetuista tilauksista todella veloitetaan erikseen lisämaksua).

Maksutavat
Käytössäsi on kaikki maksutavat.

Laskulla tilaamisen ehdot
Voit tilata myös ennakkolaskulla ja kun olet maksanut tilauksesi verkkopankissa ennakkoon se lähetetään sinulle mahdollisimman pian.

VIP-edut
Saat ostaa tuotteita VIP-etuhintaan aina kun ostat samalla ostokerralla vähintään 5 normaalihintaista tuotetta. VIP-etuhintaa on yleensä alennettu -20-50%. Meille kaikki asiakkaat ovat VIP-asiakkaita. Emme peri VIP-asiakkuudesta mitään erillistä korvausta.

Ulkomaantilaukset
Maksa ulkomaantilaukset kotimaisen verkkopankin välityksellä tai luottokortilla. Maksettaessa ennakkoon ulkomaisesta pankista ovat maksutiedot: IBAN FI6780001171308605, BIC / Swift DABAFIHH. Veloitamme ulkomaantilauksista lisämaksua jolla katetaan postikulut. Ulkomaantilaukset maksetaan tilatessa. Tilaaminen ulkomaille on asiakkaan vastuulla. Ulkomaantilauksissa ei ole palautusoikeutta.

Tilaaminen ja maksaminen - yleistä
Pidätämme oikeuden yksipuolisesti perua tilauksen. Petosepäilyt ilmoitetaan aina poliisille.

Toimitustapa, tavanomaiset tilausmäärät - pakettina lähipostiisi tai automaattiin
Saat saapumisilmoituksen puhelimeesi ja / tai sähköpostiisi ja noudat lähetyksen lähipostista tai automaatista.

Toimitustapa

Toimitus tapahtuu postipakettina mutta voi tapahtua myös kirjelähetyksenä (pienet kirjekokoiset lähetykset).

Toimitusaika - heti toimitukseen
Tilaukset postitetaan pääsääntöisesti samana tai tilausta seuraavana arkipäivänä.

Toimitussisältö - tilauksesi mukaisesti
Pyrimme aina toimittamaan sen mitä olet tilannut. Jos kaikkia tilatun erän tuotteita ei tilaushetkellä ole saatavilla korvataan tuote toisella samassa tilauksessa olevalla tuotteella tai lähinnä vastaavalla tuotteella. Puuttuva tuote voidaan myös lähetettää kohtuullisen ajan kuluessa ilman lisäkuluja ns. jälkitoimituksena.

Tilaajan vastuu
Tilaaminen lämpimänä/kylmänä vuodenaikana on tilaajan vastuulla. Lämmenneen/jäätyneen tuotteen rakenne saattaa muuttua mutta tuote ei pilaannu lämmön/kylmän vaikutuksesta. Kuljetuksessa tai asiakkaan säilytyksessä lämmennyt/jäätynyt tuote ei oikeuta palautukseen. YesDeli säilyttää tuotteita viileässä elintarvikevarastossa niiden lähettämiseen asti. Tilaajan vastuulla on noutaa paketti postista 7 päivän sisällä. Jos tilaaja jättää paketin lunastamatta ja se palautuu veloitetaan asiakkaalta palautuskuluina 9,00. Uudelleenlähetyksestä asiakkaalle veloitetaan 6,00.

Palautusoikeus
Avaamattomilla ja virheettömillä yksittäisillä tuotteilla on 14 pv palautusoikeus. Tarjoustuotteilla, monipakkauksilla ja tukkuerillä ei ole palautusoikeutta. Tiedustele palautusohjeet asiakaspalvelusta - älä lähetä palautusta sopimatta palautuksesta asiakaspalvelun kanssa. Palautusohjeet saat: asiakaspalvelu@yesdeli.fi

Vahingoittunut paketti
Kuljetuksesta vastaa Suomen Posti. Tarkista vahingoittunut paketti yhdessä postivirkailijan kanssa lähimmässä postitoimipaikassa ja tee tarvittaessa kirjallinen vahingonkorvaushakemus postissa.

Kolhiintunut tuote
Lähetykset pakataan huolella mutta pakkausmateriaaleja ja luontoa säästäen. Herkästi murtuvat tuotteet kuten keksit ja suklalevyt voivat kuitenkin saada kolhuja kuljetuksessa. Huomioi tämä. Tuotteet voivat siis saada kolhuja. Ilmoita erikseen jos toivot lähetyksen pakattavan erityisen suojaavasti.

Asiakaspalvelumme avustaa
Kaikkiin tuotteisiin tai palveluun liittyvissä kysymyksissä ota ystävällisesti yhteyttä: asiakaspalvelu@yesdeli.fi

Tervetuloa parhaille ostoksille!
 

Rekisteriseloste

Henkilötietolain (523/1999) 10§:n mukainen rekisteriseloste.

Rekisterin pitäjä
Bill Roi Finland Oy (Y-tunnus: 2137162-8)
Karppitie 6
01490 Vantaa

Rekisteriasioita hoitava henkilö
Sami Gauffin
Sähköposti: sami.gauffin@yesdeli.fi

Rekisterin nimi
YesDeli.fi asiakasrekisteri

Rekisterin pitämisen peruste
Henkilö on rekisteröitynyt YesDeli:fi asiakkaaksi tai ostanut YesDeli.fi verkkokaupasta tavaraa.

Rekisterin käyttötarkoitus
Rekisterin käyttötarkoitus on YesDeli.fi asiakasrekisterin ylläpitäminen sekä asiakkaiden tilausten arkistointi ja käsittely. Tietoja voidaan käyttää YesDeli.fi toiminnan kehittämiseen liittyen ja tilastollisiin tarkoituksiin. Henkilötietoja käsitellään henkilötietolain sallimissa ja edellyttämissä rajoissa. YesDeli.fillä on oikeus julkaista asiakasrekisterin sisältämät tiedot sähköisenä tai kirjallisena luettelona, ellei asiakas sitä erityisesti kiellä. Luettelolla tarkoitetaan esim. postitustarroja suoramainoksiin.

Henkilötietoja käsitellään asiakkuuteen ja asialliseen yhteyteen perustuvan suhteen hoitamiseen, hallinnointiin, analysointiin ja kehittämiseen, rekisteröityjä koskevien profiilien luomiseen ja ylläpitämiseen, rekisterinpitäjän ja sen kanssa kulloinkin samaan konserniin kuuluvien yhtiöiden liiketoiminnan suunnitteluun ja kehittämiseen sekä asiakasviestintään ja markkinointiin, mukaan lukien suoramarkkinointi.

Osto- ja käyttö- ja asiointitietoja käytetään asiakkaan toimintojen analysointiin ja profilointiin sekä rekisteröidylle tarjottavien etujen, tarjousten sekä asiakkuuden tietosisällön kehittämiseksi, muokkaamiseksi ja kohdentamiseksi rekisteröityä kiinnostavaksi. Asiakastietojen analysointiin perustuva palvelujen ja viestinnän kohdentaminen on olennainen osa YesDelin asiakkuutta.

Asiakkaalla on oikeus kieltää tietojen julkaiseminen ilmoittamalla siitä YesDeli.fi asiakaspalveluun, sähköpostitse asiakaspalvelu@yesdeli.fi tai rekisterinhoitajalle.

Säännönmukaiset tietolähteet
Rekisteröity itse antaessaan ja päivittäessään henkilötietojaan rekisterinpitäjän sähköisissä palveluissa, rekisterinpitäjän erilaisten markkinointitoimenpiteiden yhteydessä taikka asiakaspalvelurajapinnoissa. Rekisteröidyn osto- ja käyttäytymistietoja kerätään rekisterinpitäjän sähköisistä järjestelmistä. Henkilötietoja voidaan kerätä ja päivittää myös rekisterinpitäjän ja sen kanssa kulloinkin samaan konserniin kuuluvien yhtiöiden rekistereistä sekä henkilötietoja koskevia palveluja tarjoavilta viranomaisilta ja yrityksiltä.

Rekisterin sisältämät tiedot
Rekisteri voi sisältää seuraavia tietotyyppejä:

Perustiedot, kuten
•    etu- ja sukunimet
•    yhteystiedot (postiosoitteet, puhelinnumerot, sähköpostiosoitteet)
•    syntymäaika
•    kieli
•    maksuvälineet ja niitä koskevat tarpeelliset tiedot

Asiakkuuteen ja muuhun asialliseen yhteyteen liittyvät tiedot, kuten
•    rekisterinpitäjän sähköisten palveluiden käyttäjätunnukset ja salasanat
•    asiakassuhteen hoitoon ja ylläpitoon liittyvät toimenpiteet
•    asiakkuuteen liittyvä yhteydenpito ja viestintä, kuten asiakaspalvelupuheluiden taltioinnit, palautteet, reklamaatiot
•    laskutukseen ja perintään liittyvät tiedot
•    suoramarkkinointiluvat ja -kiellot

Asiakkuuden ja palveluiden käyttö- ja asiointi tiedot, kuten
•    rekisteröidyn ilmoittamat kiinnostustiedot
•    rekisteröityyn kohdistetut markkinointitoimenpiteet, niiden käyttö ja niiden yhteydessä annetut tiedot
•    rekisteröidyn ostotiedot tuotekohtaisesti
•    palveluiden, sivuston, viestinnän tai muiden asiakkuuteen kuuluvien sisältöjen ja elementtien käyttö- ja asiointitiedot
•    rekisteröidyn palveluihin tuottama sisältö (kuten tuotearvostelut) ja niihin liittyvä aineisto
•    rekisteröidyn selaimen rekisterinpitäjän palvelimelle lähettämät tekniset tiedot (kuten IP-osoite, selain, selainversio)
•    rekisteröidyn selaimelle lähetetyt evästeet ja niihin liittyvät tiedot

Edellä yksilöityjen tietojen muutostiedot.

Tietojen luovutus
Tietoja voidaan luovuttaa kulloinkin voimassaolevan lainsäädännön sallimissa ja velvoittamissa rajoissa muun muassa rekisterinpitäjän yhteistyökumppaneiden sellaisiin markkinointitarkoituksiin, jotka tukevat rekisterin käyttötarkoitusta sekä kohdennetun ja kiinnostavan sisällön tuottamista rekisteröidyille. Yhteistyökumppaneilla ei ole oikeutta luovuttaa saamiaan tietoja edelleen.

Rekisterinpitäjä voi siirtää rekisterin sisältämiä tietoja omiin suoramarkkinointirekistereihinsä asiakkuuden ja asiallisen yhteyden päättymisen jälkeen.

Tietojen käsittelyn teknisen toteuttamisen johdosta osa tiedoista saattaa fyysisesti sijaita ulkopuolisten alihankkijoiden palvelimilla tai laitteistoilla, joista niistä käsitellään teknisen käyttöyhteyden avulla. Tietoja ei siirretä Euroopan unionin tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle, ellei se ole rekisterinpitäjän palvelujen toteuttamisen vuoksi tarpeellista.

Rekisterin suojaus
Rekisteriin liittyvät tietokannat ovat palomuurein, salasanoin ja muin teknisin keinoin suojattuja ulkoisia tietomurtoja vastaan. Tietokannat ja niiden varmuuskopiot sijaitsevat lukituissa tiloissa.

Ainoastaan yksilöidyillä rekisterinpitäjän ja sen toimeksiannosta ja lukuun toimivien yritysten työntekijöillä on pääsy rekisterin sisältämiin tietoihin rekisterinpitäjän myöntämällä henkilökohtaisella käyttöoikeudella.

Rekisteriä ei luovuteta sivullisille.