Ainesosat

Hiilihydraatittomat ja gluteenittomat nuudelit (2 pakkausta = 420 g = 4-6 annosta, sokeria 0 g, hh 0 g per annos)

2 pkt YesDeli Shirataki Konjac nuudeli
2 rkl oliiviöljyä tai voita
maustamiseen gluteenitonta soijakastiketta (esim. Soy-King)

Valmistusohje

1. Huuhtele nuudelit
• Avaa pakkaukset ja kaada vesi pois
• Huuhtele nuudeleita siivilässä kylmällä vedellä
• Ravistele huuhteluvesi pois

2. Paista kuivaksi
• Kaada nuudelit kylmälle paistinpannulle
• Kuivata nuudeleita paistamalla niitä hetken

3. Lisää öljyä tai voita
• Lisää esim. kylmäpuristettua hyvää neitsytoliiviöljyä
• Nuudelit rätisevät melkoisesti – se kuuluu asiaan
• Suojaa tarvittaessa itseäsi ja ympäristöä roiskeilta

4. Lisää vielä soijakastiketta
• Lisää soijakastiketta jokaiseen nuudelinyyttiin erikseen
• Anna paistua koskematta nyytteihin muutama minuutti
• Käännä nuudelit ja toista soijaus – paista vielä hetki

5. Lisää ateriaasi
• Soijapaistetut nuudelit ovat loistava hiilariton lisuke!
• Lisää salaattiin, kana-ateriaan, eri kastikeiden kanssa
• Nuudelit voi tarjoilla nyytteinä tai avattuna

6. YesDeli vinkit – mausta ja säilytä
• Lisää seesamiöljyä ja muita mausteita paiston aikana
• Jäähdytä nuudelit – säilyvyys jääkaapissa 3-4 päivää

Reseptin tuotteet

Tästä saat helposti lisättyä tarvittavat tuotteet ostoskoriisi!