Ainesosat
50 g maapähkinävoita (sileää)
50 g mantelijauhoa
25 g voita
150 g tuorejuustoa
150 g kreikkalaista jogurttia
100 g Karppisokeria
150 g mansikoita (sosetta)
1-2 tl vaniljasiirappia
0,5 tl psylliumia
Valmistusohje
Kuumenna uuni 180°
Pohja:
• Sekoita maapähkinävoi, mantelijauho ja voi taikinaksi.
• Kauli leivinpaperin päällä noin 5 mm paksuiseksi ja paista 180° noin 12 minuuttia.
• Ota pois uunista ja anna jäähtyä kokonaan.
• Murenna tämä keksipohja ja lisää teelusikallinen murusia keskikokoiseen silikonimuottiin tai vastaavan astian pohjalle.
Täytteeksi:
• Sekoita tuorejuusto, jogurtti, kananmuna, vaniljasiirappi ja 50 g Karppisokeria tasaiseksi massaksi.
•Kaada keksimuruilla vuokrattuihin muotteihin ja paista 180° noin 20-25 minuuttia.
•Anna jäähtyä kokonaan ennen kuin lisäät mansikkasosetta.
Mansikkasose:
• Lisää 50 g Karppisokeria mansikoiden joukkoon ja soseuta seos sauvasekoittimella tai haarukalla.
• Sekoita varovasti joukkoon hieman psylliumia ja sekoita hyvin.
Pinta:
• Kun juustokakkuleivokset ovat täysin jäähtyneet, poista ne varovasti leivonta-astioista ja kaada päälle mansikkasosetta.
Nauti!
Reseptin tuotteet
YesDeli mantelijauho – paras ketoleivontaan!
10,00 €Tuo ketopullan tuoksu kotiisi – kun innostut, niin onnistut!
Sokeriton vaniljasiirappi leivontaan ja jälkiruokiin
8,99 €Aito vanilja. Hiilihydraatiton, ei sokerialkoholeja, kaloriton.
Jauhettu 100% psyllium leivontaan
4,99 €Keto-, vhh- ja gluteenittoman leivonnan “must” juttu!
Sokeriton Karppisokeri – 100% Erytritoli
8,99 €Sokeria ilman sokeria? Kyllä – Karppisokeri on!