Ainesosat

50 g maapähkinävoita (sileää)
50 g mantelijauhoa
25 g voita
150 g tuorejuustoa
150 g kreikkalaista jogurttia
100 g Karppisokeria
150 g mansikoita (sosetta)
1-2 tl vaniljasiirappia
0,5 tl psylliumia

Valmistusohje

Kuumenna uuni 180°

Pohja:
• Sekoita maapähkinävoi, mantelijauho ja voi taikinaksi.
• Kauli leivinpaperin päällä noin 5 mm paksuiseksi ja paista 180° noin 12 minuuttia.
• Ota pois uunista ja anna jäähtyä kokonaan.
• Murenna tämä keksipohja ja lisää teelusikallinen murusia keskikokoiseen silikonimuottiin tai vastaavan astian pohjalle.


Täytteeksi:
• Sekoita tuorejuusto, jogurtti, kananmuna, vaniljasiirappi ja 50 g Karppisokeria tasaiseksi massaksi.
•Kaada keksimuruilla vuokrattuihin muotteihin ja paista 180° noin 20-25 minuuttia.
•Anna jäähtyä kokonaan ennen kuin lisäät mansikkasosetta.


Mansikkasose:
• Lisää 50 g Karppisokeria mansikoiden joukkoon ja soseuta seos sauvasekoittimella tai haarukalla.
• Sekoita varovasti joukkoon hieman psylliumia ja sekoita hyvin.


Pinta:
• Kun juustokakkuleivokset ovat täysin jäähtyneet, poista ne varovasti leivonta-astioista ja kaada päälle mansikkasosetta.


Nauti!



Reseptin tuotteet