Ainesosat
Taikina
150g voita
2 rkl Tomu Karppisokeria
4 dl mantelijauhoja
1 tl leivinjauhoja
Täyte
Kokonainen tai viipaloitu persikanpuolikas vuoan pohjalle
Kondensoitu maitovaahto
Sokeroimaton kondensoitu maito
Valmistusohje
1. Valmista taikina
• Nypi huoneenlämpöiseen voihin muut taikinan ainekset.
• Anna seistä hetken
2. Kokoa
• Voit tehdä persikkaherkun pieniin esim. savisiin annosvuokiin tai yhteen isompaan vuokaan.
• Laita persikanpuolikas tai viipaleet vuoan pohjalle ja ripottele taikina päälle.
• Paista 200 asteessa noin 15-20 min.
• Nauti!
Tarjoile vispatun kondensoidun maidon kanssa!
Sokeroimaton kondensoitu maitovaahto:
• Laita maitopurkki jääkaappiin.
• Vatkaa vaahdoksi.
• Mausta Tomu Karppisokerilla ja vaniljasiirapilla.
• Vaahto vatkautuu hyvin ja sopii hyvin vaniljakastikkeeksi.
• Vaahto tarjoillaan heti! Se ei kestä seisottamista pitkään.
Reseptin tuotteet
Makea sokeroimaton persikanpuolikas
4,99 €Makeaa? Kyllä! Lisättyä sokeria? Ei yhtään!
YesDeli mantelijauho – paras ketoleivontaan!
10,00 €Tuo ketopullan tuoksu kotiisi – kun innostut, niin onnistut!
Sokeriton vaniljasiirappi leivontaan ja jälkiruokiin
8,99 €Aito vanilja. Hiilihydraatiton, ei sokerialkoholeja, kaloriton.
Jauhettu 100% psyllium leivontaan
4,99 €Keto-, vhh- ja gluteenittoman leivonnan “must” juttu!
Kondensoitu Full Cream maito, sokeroimaton
4,99 €Paljonko vähemmän sokeria? 6 x vähemmän – yes!