Hiilihydraatiton nuudeli – YesDeli Shirataki Konjac

4,99 

350 g

Nuudeli, jossa on 100% vähemmän hiilaria!

Saatavilla

Määrä Kappalehinta
2 - 4 4,49 
5 - 11 3,99 
12 + 3,49 

Kuvaus

Shirataki (Japaniksi valkoinen vesiputous) on ohutta valkoisina nauhoina myytävää gluteenittomista konjakjauhoista (glukomannan-kuidusta) valmistettua nuudelia.

Amorphophallus konjac (mukulapökkövehka) on kaukoidässä kasvava jamssinsukuinen vehkakasvi. Tämän näyttävän kasvin kuivatuista juurimukuloista on Japanissa jo tuhansien vuosien ajan valmistettu ns. konjakjauhoa. Konjakjauho on veteen liukenevaa kuitumuotoista hiilihydraattia – se ei imeydy elimistössä lainkaan. Se ei myöskään nosta verensokeria tai lihota.

Konjakki voi olla hienoa mutta konjakjauho se vasta ihmeellistä on! Konjakjauholla ei kuitenkaan ole mitään tekemistä konjakkijuoman kanssa. Sen sijaan konjakjauhoista voi valmistaa kuitupitoista, kaloritonta ja mikä tärkeintä, täysin hiilihydraatitonta nuudelia!

Konjakjauho on gluteenitonta veteen liukenevaa ja geeliytyvää ravintokuitua joka sitoo ohutsuolessa sappihappoja ja kolesterolia. Sen onkin havaittu pienentävän veren LDL-kolesterolia, ja vähentävän sydän- ja verisuonitautien vaaraa.

Tieteellisen tutkimuksen perusteella EFSA, eli Euroopan elintarviketurvallisuusvirasto on hyväksynyt konjac-kasvin juuresta peräisin olevan glukomannan-kuidun  laihduttavaa vaikutusta koskevan terveysväittämän – shirataki nuudeli kun täyttää vatsaa käytännössä kalorittomasti. Saadakseen terveysväitteen statuksen on taustalla oltava vahvaa tieteellistä näyttöä.