NYT ANNOSPUSSIT! 15 kpl Sweet Tree kookossokeri 5 g

3,99 

Karamellisoituneen sokerin makua pienellä määrällä!

Saatavilla

Määrä Kappalehinta
2 - 4 3,49 
5 - 11 2,99 
12 + 2,49 

Kuvaus

Kookossokeri, eli tarkemmin kookospalmusokeri

Kookospalmun kukinnon nektarista keitetty kookospalmusokeri lienee maailman vanhin makeutusaine hunajan jälkeen. Nektari saadaan aidosta kookospalmusta (cocos nucifera), ei siis öljypalmusta. Nektari keitetään avotulella, siihen ei lisätä mitään eikä siitä oteta mitään pois.

Big Tree Farms on ensimmäinen luomulaatuisen kookospalmusokerin valmistaja maailmassa. Valitsimme valikoimaan juuri Sweet Tree kookossokerin koska se on varmasti aitoa ja kookossokerin maku oli siinä kaikista voimakkain. Kun maku on voimakas tarvitaan kookossokeria mahdollisimman pieni määrä kerralla. Koekeittiömme mukaan oli maku Sweet Tree kookossokerissa voimakkain ja vivahteikkain kaikista markkinoilla olevista vaihtoehdoista.

Valitettavasti myös kookossokeria väärennetään. Sekaan laitetaan, eli “leikataan” aivan tavallista sokeria jotta erästä saadaan enemmän voittoa. Silloin käytät tahtomattasi aivan tavallista sokeria. Big Tree Farms on maailman suurin luomusertifioidun kookospalmusokerin tuottaja sekä kansainvälisesti tunnettu tavastaan työskennellä viljelijöiden kanssa. Kun käytät Sweet Tree kookossokeria käytät varmuudella vain kookossokeria.

Kookospalmusokerilla on alhainen glykeeminen indeksi (GI 35), se on täynnä ravinteita, se on jalostamatonta, gluteenitonta ja vegaanista. Kookospalmusokeri sopii mainiosti Karppisokerin täydentäjäksi esimerkiksi leivonnassa, simanteossa ja muissa tilanteissa joissa tarvitaan hieman perinteistä sokeria. Jo pieni määrä riittää tuomaan karamellisoituneen ja paahteisen sokerin maun ruokaan ja leivontaan.

Tredikäs vinkki! Saat grillattuun ruokaan jumalaisen karamellisoidun pinnan kun hunnutat grillattavan hyvin pienellä määrällä (vain 2-5 g) kookospalmusokeria. Suolaa vasta grillauksen jälkeen sormisuolalla jotta suolakiteet vielä maistuvat. Erittäin Bueno!