Whey 100% täysheraproteiini L&K -tilaus 3,5 kg

79,99 

3500 g

Kimppaostajat ja leipomot huomio – täältä tukkuhintaan!

Saatavilla

Kuvaus

Tilaa täysheraproteiinia leivontaan Leipomo & Kimppa-tilauksella 3,5 kg kerralla. Leipomoerästä riittää proteiinijauhoja yhdelle pidempään – tai kerää kavereita ja tilaa erä kimppatilauksena

Täydellinen täysheraproteiini vhh-leivontaan
Sokeriton SportLife Whey 100 täysheraproteiini on testatusti paras tuote vähähiilihydraattiseen leivontaan ja ruoanlaittoon. Voit leivonnassa korvata jopa kolmanneksen kuiva-aineista Whey 100 täysheraproteiinilla. Lopputuloksessa on paljon matalampi hiilihydraattipitoisuus ja korkeampi proteiinipitoisuus.

• Ultramatala hiilaripitoisuus alle 1 g / 100g
• Gluteeniton, vähälaktoosinen, sokeriton
• Runsasproteiininen – täydet 80%
• Neutraalin makuinen täysheratuote

Lähes hiilihydraatiton täysheraproteiini on koostumukseltaan täydellistä vhh-leivontaan. Herkulliset YesDelin valmistusohjeet onnistuvat testatusti parhaiten Whey 100 täysheraproteiinilla. Lopputuloksesta tulee kuohkea ja onnistunut. Whey 100 ei sisällä mitään ylimääräistä – vain 100% heraproteiinia.

Täytekakut, muffinssit, pullat, piirakat, leivät – käytä kaikkeen neutraalin makuista ja riittoisaa Whey 100 täysheraproteiinia. Soveltuu mainiosti käytettäväksi myös proteiinijuomana, smoothiessa ja jälkiruoissa..

Saatavissa kahtena eri pakkauskokona: 700 g normaalikokoinen pakkaus sekä Kimppa & Leipomo -tilauksena 3,5 kg:n eränä.