Tämän halvan valmistuksessa ei käytetä lainkaan sokeria. Uusi sokeriton herkku soveltuu kaikille jotka haluavat välttää turhaa sokeria ruokavaliossaan. Seesaminsiemenet (pääraaka-aine) ovat erittäin proteiinipitoisia ja ravinteikkaita ja niissä on paljon kalsiumia.

Aito sokeriton stevia vaniljahalva

UUTTA! 
Seesamhalva - nyt sokerittomana
!
Aito kreikkalainen - makeutettu stevialla


Uusi vaalea ja täysin sokeriton vaniljahalva, joka on valmistettu tahinista (jauhetusta seesaminsiemenestä) ja on makeutettu steviakasvista valmistetulla makeutusaineella (Stevia rebaudiana Bertoni). Tervetuloa uusi aikakausi – steviahalvan aikakausi! Valmistuksessa ei ole käytetty gluteenipitoisia raaka-aineita.

Parasta halvaa terveellisesti
:
sokeriton - makeutettu makeutusaineella
vegaani, laktoositon ja maidoton
iso 200 g pakkaus


Vihdoin kunnollista halvaa mutta sokerittomana! Hyvää sellaisenaan jälkiruokana tai välipalana ja jäätelön kera. Mahtava aineosa moneen leivonnaiseen! Papayiannis veljesten halvatehdas on perustettu jo vuonna 1949 - joten he varmasti osaavat hommansa!

Aito sokeriton stevia vaniljahalva
  • Tuoteseloste
  • Ravintosisältö
  • Tuotetietoa

Aineosat: tahini (seesaminsiemen), ravintokuitu (polydekstroosi), luontaiset makeutusaineet: maltitoli, sorbitoli ja stevioliglykosidit*. Sukraloosi, palmuöljy, kvillauute, vanilliini

Sisältää: steviakasvista valmistettua makeutusainetta

Voi sisältää pieniä määriä: maapähkinää, pähkinää

Ei sisällä: sokeria, maitotuotteita, eläinperäisiä tuotteita, gluteenia sisältäviä aineosia

* Stevia rebaudianan lehdistä saadaan steviolin glykosideistä koostuvaa tiivistettä, joka on jopa 300 kertaa makeampaa kuin ruokosokeri.