Nämä fantastiset tumman leivän jauhot soveltuvat vähähiilihydraattiseen ruokavalioon, vegaanille, diabeetikolle ja laihduttajalle. Sallittu Atkins 1-4 vaiheissa. Ei mitään keinotekoista - kuten säilöntäaineita. Vain 0,2 g hh / annos.

JÄLLEEN! Hiilihydraatiton tumma siemenleipäjauho

Lisää vain vesi ja hyvä mieli. Kaikki muu tarvittava löytyy pakkauksesta valmiina, myös kuivahiiva erikseen pakattuna. Katso valmistusohjeet Tuotetietoa kohdasta tästä vasemmalle. Tumman, käytännössä hiilihydraatittoman Adams leivän keskeiset edut:


• maistuu tavalliselle (taivaalliselle) tummalle sekaleivälle
• lähes nolla hiililihydraattia (0,2 g) viipaleessa (25 g)
• vain luontaisia puhtaita ainesosia - mukana kuivahiiva!
• ei sisällä soijaa eikä väri-, maku-, säilöntä- tai lisäaineita
• korkea proteiinipitoisuus 32 g / 100 g


Kaupan tavallisessa vaaleassa leivässä yli 85% kokonaisenergiasta muodostuu imeytyvästä hiilihydraatista¹. Ruisleivässäkin imeytyvän hiilihydraatin osuus on noin 80%¹. Adam's tummassa vähähiilihydraattisessa leivässä on hiilihydraattia vain 0,64 grammaa 100 grammaa kohden² joka on aivan uskomatonta - mutta siis aivan totta. Tämä ominaisuus tekee tästä leivästä ainutlaatuista koko maailmassa. Nyt voit siis syödä jokapäiväisen leipäsi mutta ilman hiilaria - joka päivä!


¹ Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos (THL), ravitsemusyksikkö / Fineli
² Lähde: IGV GmbH laboratoriot (tulos 270607). IGV on Saksalainen akredoitu elintarvikealan testilaboratorio joka on erikoistunut mm. viljatuotteiden analysointiin (ISO 17025 - DAP-PL-2268.00 hyväksytty).


 


270607
JÄLLEEN! Hiilihydraatiton tumma siemenleipäjauho
  • Tuoteseloste
  • Ravintosisältö
  • Tuotetietoa

Aineosat: vehnäproteiini*, aprikoosinsiemenjauho, pellavansiemen, kaurakuitu, auringonkukan siemenet, omenakuitu, suola, mausteet. Erikseen pakattuna: kuivahiiva.

Voi sisältää pieniä määriä: soijaa, kananmunaa, maitoa, seesaminsiementä (jäämiä)

Ei sisällä: tavanomaisia hiilihydraattipitoisia jauhoja

*Vehnäproteiini, eli gluteeni: on luontainen, erittäin proteiinipitoinen osa tavallista vehnää. Gluteeni voidaan erottaa vehnäjauhosta yksinkertaisesti "pesemällä jauhoja" kylmässä vedessä. Proteiinipitoinen gluteeni erottuu vesiliukoisesta ja hiilihydraattipitoisesta vehnätärkkelyksestä ilman kemiallisia prosesseja. Menetelmän keksivät Budhalaiset munkit todennäköisesti jo 600-luvulla. Gluteeni on luontainen osa ravitsemustamme ja tärkeä perusraaka-aine vähähiilihydraattisessa leivonnassa. Gluteeni ei sovi keliaakikoille. Gluteeni ja gluteiini ovat sama asia.