Täydellinen, rapea pinta kuten perinteisessä leivässä! Tämä fantastinen leipäjauho soveltuu vähähiilihydraattiseen ruokavalioon, diabeetikolle ja laihduttajalle. Sallittu Atkins 2-4 vaiheissa. Ei mitään keinotekoista - kuten säilöntäaineita.

UUSI SUPERBROT! Erittäin vähähiilarinen leipäjauho

Lisää vain vesi ja hyvä mieli. Kaikki muu tarvittava löytyy pakkauksesta valmiina. Useisiin vastaaviin tuotteisiin verrattuna tämä SUPERBROT mahdollistaa erittäin rapean pinnan leipään. Adamsbrotin erittäin matalahiilihydraattisen leivän keskeiset edut:


• maistuu tavalliselle (taivaalliselle) vaalealle sekaleivälle
• noin puoli grammaa hiililihydraattia viipaleessa (26 g)
• vain luontaisia puhtaita ainesosia.
• ei sisällä väri-, maku-, säilöntä- tai lisäaineita
• erittäin korkea proteiinipitoisuus 59 g / 100 g


Kaupan tavallisessa vaaleassa leivässä yli 85% kokonaisenergiasta muodostuu imeytyvästä hiilihydraatista¹. Ruisleivässäkin imeytyvän hiilihydraatin osuus on noin 80%¹. Adam's vähähiilihydraattisessa leivässä on hiilihydraattia vain 3,6 grammaa 100 grammaa kohden² joka on aivan uskomatonta - mutta siis aivan totta. Tämä ominaisuus tekee tästä leivästä ainutlaatuista koko maailmassa. Nyt voit siis syödä jokapäiväisen leipäsi mutta ilman hiilaria joka päivä.


¹ Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos (THL), ravitsemusyksikkö / Fineli
² Lähde: IGV GmbH laboratoriot (tulos 270607). IGV on Saksalainen akredoitu elintarvikealan testilaboratorio joka on erikoistunut mm. viljatuotteiden analysointiin (ISO 17025 - DAP-PL-2268.00 hyväksytty).


 


270607
UUSI SUPERBROT! Erittäin vähähiilarinen leipäjauho

Lisää kuvia:

  • Tuoteseloste
  • Ravintosisältö
  • Tuotetietoa

Aineosat: vehnäproteiini*, maitoproteiini, pellavansiemenjauho, auringonkukan siemenproteiini (luomu), kookosjauho (luomu), pellavansiemen, bambukuitu, omenakuitu, kristallisuola, hiiva.

Voi sisältää pieniä määriä: lupiinia,

Ei sisällä: tavanomaisia hiilihydraattipitoisia jauhoja

*Vehnäproteiini, eli gluteeni: on luontainen, erittäin proteiinipitoinen osa tavallista vehnää. Gluteeni voidaan erottaa vehnäjauhosta yksinkertaisesti "pesemällä jauhoja" kylmässä vedessä. Proteiinipitoinen gluteeni erottuu vesiliukoisesta ja hiilihydraattipitoisesta vehnätärkkelyksestä ilman kemiallisia prosesseja. Menetelmän keksivät Budhalaiset munkit todennäköisesti jo 600-luvulla. Gluteeni on luontainen osa ravitsemustamme ja tärkeä perusraaka-aine vähähiilihydraattisessa leivonnassa. Gluteeni ei sovi keliaakikoille. Gluteeni ja gluteiini ovat sama asia.