Nämä fantastiset vaalean leivän jauhot soveltuvat vähähiilihydraattiseen ja gluteenittomaan ruokavalioon, diabeetikolle ja laihduttajalle. Sallittu Atkins 1-4 vaiheissa. Ei sisällä mitään keinotekoista. Vain 0,3 g hh / annos.

Hiilihydraatiton ja gluteeniton vaalea leipäjauho

Lisää vain vesi ja hyvä mieli! Kaikki muu tarvittava löytyy pakkauksesta valmiina! Katso valmistusohjeet Tuotetietoa kohdasta tästä vasemmalle. Vaalean, gluteenittoiman ja käytännössä lähes hiilihydraatittoman leipämme keskeiset edut ovat:


• maistuu tavalliselle (taivaalliselle) vaalealle
• lähes nolla hiililihydraattia (0,3 g) viipaleessa (25 g)
• gluteeniton ja hiivaton (jauhoissa mukana leivinjauhe)
• ei sisällä soijaa eikä väri-, maku-, säilöntä- tai lisäaineita
• korkea proteiinipitoisuus 21,7 g / 100 g


Kaupan tavallisessa vaaleassa leivässä yli 85% kokonaisenergiasta muodostuu imeytyvästä hiilihydraatista¹. Ruisleivässäkin imeytyvän hiilihydraatin osuus on noin 80%¹. Adam's vaaleassa vähähiilihydraattisessa leivässä on hiilihydraattia vain 1,4 grammaa 100 grammaa kohden² joka on aivan uskomatonta - mutta siis aivan totta. Tämä ominaisuus tekee tästä leivästä ainutlaatuista koko maailmassa. Nyt voit siis syödä jokapäiväisen leipäsi mutta ilman hiilaria - joka päivä!


¹ Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos (THL), ravitsemusyksikkö / Fineli
² Lähde: IGV GmbH laboratoriot (tulos 270607). IGV on Saksalainen akredoitu elintarvikealan testilaboratorio joka on erikoistunut mm. viljatuotteiden analysointiin (ISO 17025 - DAP-PL-2268.00 hyväksytty).


 


270607
Hiilihydraatiton ja gluteeniton vaalea leipäjauho
  • Tuoteseloste
  • Ravintosisältö
  • Tuotetietoa

Aineosat: vaalea pellavansiemen*, KANANMUNAN VALKUAINEN, KOOKOSjauho*, MANTELIjauho*, KURPITSANSIEMENjauho*, ruokasooda, askorbiinihappo eli C-vitamiini, vaaleanpunainen suolakide, mausteet

Voi sisältää pieniä määriä: maapähkinää, pähkinää, siemeniä sekä pähkinän, maapähkinän ja siementen kuorien osia

Ei sisällä: gluteenia, sokeria, tavanomaisia hiilihydraattipitoisia jauhoja