YesDelin testivoittaja! Paras tahini on samettinen, hiilihydraatiton levite joka soveltuu kaikille jotka haluavat välttää sokeria ja hiilihydraatteja ruokavaliossaan - herkullista! Valmistuksessa ei käytetä muuta kuin jauhettua seesaminsiementä. Ei sokeria, suolaa tai lisäaineita!

Paras tahini! Iso koko. Samettinen levite seesamista

Paras tahini - sokerittomana!
Aito kreikkalainen - lähes hiilihydraatiton


Erittäin vähähiilihydraattinen, samettisen kermainen tahini sopii käytettäväksi sellaisenaan leivänpäällisenä mutta oivallisesti myös ruuanlaitossa. Jauhetuista seesaminsiemenistä valmistettu tahini on tuhtia ja ravinnerikasta ja sisältää erityisen paljon hyviä rasvoja ja kalsiumia. Koekeittiömme testien perusteella tämä laatu oli kaikista paras!

Parasta tahinia terveellisesti
:
sokeriton ja suolaton
100% seesaminsiementä - ei muuta!
samettinen, kermainen koostumus
• suuri 500 g pakkaus

Lisää sitruunamehua, merisuolaa, hiukan oliiviöljyä, valkosipulia ja reilusti tuoretta persiljaa tai muita yrttejä - mahtavaa! Perinteisesti tätä seesamitahnaa käytetään myös hummuksen, halvan ja muiden Lähi-idän herkkujen raaka-aineena.


Papayiannis veljesten tahini ei sisällä mitään lisäaineita ja siksi pintaan nousee seesamöljyä. Sekoita öljy tahiniin ennen käyttöä, tällöin siitä tuleetaivaallisen samettista! Veljesten tahinitehdas on perustettu jo vuonna 1949 - joten he varmasti osaavat hommansa!

Paras tahini! Iso koko. Samettinen levite seesamista
  • Tuoteseloste
  • Ravintosisältö
  • Tuotetietoa

Aineosat: 100% tahini (seesaminsiemen)

Ei sisällä: sokeria, suolaa, maitotuotteita, eläinperäisiä tuotteita, gluteenia