Tämä sokeriton siirappi on maustettu aidolla vaniljalla ja voit huoletta nauttia sitä kun noudatat vhh-ruokavaliota, olet diabeetikko tai huolehdit painostasi. Sallittu Atkins 1-4 vaiheissa. 15 g annoksessa 0 g hiilihydraattia.

Sokeriton vaniljasiirappi leivontaan ja jälkiruokiin

Tämä aidolla vaniljalla maustettu sokeriton siirappi on aivan tajuttoman hyvää! Nauti sellaisenaan letujen ja pannukakkujen kera, käytä jäätelön päällä tai tee itse kotijäätelöä sokerittomalla siirapilla ja Karppisokerilla. Ja leivo lempileivonnaisiasi joissa olet tottunut käyttämään siirappia. Käytä kaikkeen ihanaan!


Parasta sokeritonta siirappia herkutteluun ja leivontaan koska:
kaloriton, alle 1 kcal / annos (15 g)
hiilihydraatiton - alle 0,2 hh / annos
• tehty aidosta vaniljasta
gluteeniton, vegaani, ei sokerialkoholia


Tätä siirappia voit mainiosti käyttää kakkujen, jäätelön ja juomien aineosana sekä jälkiruoissa. Aivan mahtavan makuista kun sekoittaa maustamattomaan jogurttiin - korvaa kermavaahdon!


Jälkiruokavinkki! Paista suosikkihedelmiäsi pannulla voissa. Banaaneja, persikkaa, omenaa... Kokoa annos lautaselle ja valuta siirappia päälle. Tarjoile maskarponekermavaahdon ja mantelilastujen kanssa lämpimänä jälkiruokana.


Sokeriton vaniljasiirappi leivontaan ja jälkiruokiin
  • Tuoteseloste
  • Ravintosisältö
  • Tuotetietoa

Aineosat: vesi, aito vaniljauute, sitruunahappo, sakeuttamisaine E466, väri sokerikulööri, makeutusaine sukraloosi, säilöntäaine kaliumsorbaatti, natriumbentsoaatti

Sisältää: aitoa vaniljaa

Ei sisällä: sokerialkoholia, gluteenia, sokeria, rasvaa, suolaa