Tämä luonnollinen sokeriton herkku soveltuu karppaajalle, diabeetikolle ja laihduttajalle. Sallittu kaikissa Atkins 1-4 vaiheissa. Valmistuksessa ei käytetä sokeria tai muita makeutusaineita kuin steviaa.

UUTTA! Sokeriton Stevia tryffeli - nougattäyte

STEVIA NEW!
Nougattäytteinen
tryffeli
Tämä sokeroimaton tryffeli on makeutettu ainoastaan steviakasvista valmistetulla makeutusaineella (Stevia rebaudiana Bertoni). Ei sisällä muita makeutusaineita tai lisäaineita. Kaipaatko jotain extramakeaa - nämä tryffelit vievät makeanhimon mennessään!

UUTTA! Sokeriton Stevia tryffeli - nougattäyte
  • Tuoteseloste
  • Ravintosisältö
  • Tuotetietoa

Aineosat: Kaakaovoi, ravintokuitu inuliini, rypsiöljy, kokomaitojauhe, kaakaomassa, vähärasvainen maitojauhe, makeutusaine stevioliglykosidit*, soijalesitiini, luontainen vanilja-aromi

Sisältää: steviakasvista valmistettua makeutusainetta, runsaskuituinen

Voi sisältää pieniä määriä: pähkinää

Ei sisällä: sokeria, gluteenia, palmuöljyä

*erytritoli, eli Karppisokeri: 'sokeriton sokeri' - sokerin tapaan kiderakenteinen, luontainen, makea aine jota valmistetaan käymisteitse tavallisesta rypälesokerista. Ei sisällä kaloreita, imeytyvää hiilihydraattia, eikä nosta lainkaan verensokeria. YesDeli Karppisokeri on 100% erytritolia

**Stevia rebaudianan lehdistä saadaan steviolin glykosideistä koostuvaa tiivistettä, joka on jopa 300 kertaa makeampaa kuin ruokosokeri.