Sopii täydellisesti keiton kanssa tai välipalaksi! Tämä maukas leipä soveltuu vähähiilihydraattiseen ruokavalioon, vegaanille, diabeetikolle ja laihduttajalle. Sallittu Atkins 2-4 vaiheissa. Ei mitään keinotekoista - kuten säilöntäaineita.

UUTTA! Vähähiilarinen tumma Real-tyyppinen leipä

Tämä vähähiilarinen valmiiksi siivutettu leipä on omiaan keiton kanssa tai vaikkapa välipalaksi nautittuna! Maku ja koostumus aivan kuin vastaavanlaisessa tavallisessa leivässä. Erittäin matalahiilihydraattisen leivän keskeiset edut:


• maistuu tavalliselle (Real-tyyppiselle) leivälle
• vain 7,5 g hiilareita / 100 g
• vain luontaisia puhtaita ainesosia
• ei sisällä väri-, maku- tai säilöntäaineita
• korkea proteiinipitoisuus 22 g / 100 g


Kaupan tavallisessa vaaleassa leivässä yli 85% kokonaisenergiasta muodostuu imeytyvästä hiilihydraatista¹. Ruisleivässäkin imeytyvän hiilihydraatin osuus on noin 80%¹. Tässä vähähiilihydraattisessa leivässä on hiilihydraattia vain 3,7 grammaa 50 gramman siivua kohden² joka on aivan uskomatonta - mutta siis aivan totta. Tämä ominaisuus tekee tästä leivästä ainutlaatuista koko maailmassa. Nyt voit siis syödä jokapäiväisen leipäsi mutta ilman hiilaria joka päivä.


¹ Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos (THL), ravitsemusyksikkö / Fineli


270607
UUTTA! Vähähiilarinen tumma Real-tyyppinen leipä

Lisää kuvia:

  • Tuoteseloste
  • Ravintosisältö
  • Tuotetietoa

Aineosat: vesi, herne- ja *vehnäproteiini, pellavansiemen, kokojyväruisjauho, soijarouhe, soijajauho, vehnälese, auringonkukansiemen, seesaminsiemen, hiiva, kaurakuitu, suola, happamuudensäätöaine etikkahappo, heraproteiini

Voi sisältää pieniä määriä: pähkinää

Ei sisällä: tavanomaisia hiilihydraattipitoisia jauhoja

*Vehnäproteiini, eli gluteeni: on luontainen, erittäin proteiinipitoinen osa tavallista vehnää. Gluteeni voidaan erottaa vehnäjauhosta yksinkertaisesti "pesemällä jauhoja" kylmässä vedessä. Proteiinipitoinen gluteeni erottuu vesiliukoisesta ja hiilihydraattipitoisesta vehnätärkkelyksestä ilman kemiallisia prosesseja. Menetelmän keksivät Budhalaiset munkit todennäköisesti jo 600-luvulla. Gluteeni on luontainen osa ravitsemustamme ja tärkeä perusraaka-aine vähähiilihydraattisessa leivonnassa. Gluteeni ei sovi keliaakikoille. Gluteeni ja gluteiini ovat sama asia.