Parhaiten vhh-leivontaan soveltuva erikoisvalmiste. Korvaa vehnäjauhot yhdessä mantelijauhon kanssa neutraalin makuisilla ja ultravähähiilarisella täysherajauholla. Ei sisällä väri- tai säilöntäineita. Alle 0,1 g hh / annos.

Whey 100% täysheraproteiini L&K -tilaus 3,5 kg

Tilaa täysheraproteiinia leivontaan Leipomo & Kimppa-tilauksella 3,5 kg kerralla. Leipomoerästä riittää proteiinijauhoja yhdelle pidempään – tai kerää kavereita ja tilaa erä kimppatilauksena
Täydellinen täysheraproteiini vhh-leivontaan
Sokeriton SportLife Whey 100 täysheraproteiini on testatusti paras tuote vähähiilihydraattiseen leivontaan ja ruoanlaittoon. Voit leivonnassa korvata jopa kolmanneksen kuiva-aineista Whey 100 täysheraproteiinilla. Lopputuloksessa on paljon matalampi hiilihydraattipitoisuus ja korkeampi proteiinipitoisuus.


• Ultramatala hiilaripitoisuus alle 1 g / 100g
• Gluteeniton, vähälaktoosinen, sokeriton
• Runsasproteiininen - täydet 80%
• Neutraalin makuinen täysheratuote


Lähes hiilihydraatiton täysheraproteiini on koostumukseltaan täydellistä vhh-leivontaan. Herkulliset YesDeli takuuresepti™ valmistusohjeet onnistuvat testatusti parhaiten Whey 100 täysheraproteiinilla. Lopputuloksesta tulee kuohkea ja onnistunut. Whey 100 ei sisällä mitään ylimääräistä - vain 100% heraproteiinia.


Täytekakut, muffinssit, pullat, piirakat, leivät - käytä kaikkeen neutraalin makuista ja riittoisaa Whey 100 täysheraproteiinia. Soveltuu mainiosti käytettäväksi myös proteiinijuomana, smoothiessa ja jälkiruoissa..
Saatavissa kahtena eri pakkauskokona: 700 g normaalikokoinen pakkaus sekä Kimppa & Leipomo -tilauksena 3,5 kg:n eränä.

Whey 100% täysheraproteiini L&K -tilaus 3,5 kg

Lisää kuvia:

  • Tuoteseloste
  • Ravintosisältö
  • Tuotetietoa

Aineosat: 100% ultrasuodatettu heraproteiinikonsentraatti maidosta