Koekeittion testaama - paras kondensoitu maito leivontaan, jälkiruokiin ja ruoanlaittoon! Voit korvata sokeroidun kondensoidun maidon jopa kokonaan tällä puhtaalla, neutraalin makuisella ja raikkaalla sokeroimattomalla maitotiivisteellä. Ei sisällä väri- tai säilöntäineita.

Kondensoitu Full Cream maito, sokeroimaton

Täydellinen kondensoitu maito leivontaan, jälkiruokiin ja ruoanlaittoon
Sokeroimaton ja säilöntäaineeton kondensoitu maitomme on testatusti paras tuote leivontaan ja ruoanlaittoon. Lähes aina maitotiivisteessä on lisättyä sokeria - mutta tässä ei ole! Voit korvata jopa kaiken reseptissä olevan kondensoidun maidon sokeroimattomalla versiollamme ja lisätä karppisokeria makeutukseksi itse. Lopputulos  on herkullinen ja siinä on kermaisen pehmeä maku.

• 85% vähemmän hiilihydraattia
• Gluteeniton, sokeroimaton, säilöntäaineeton
• Neutraalin kermaisen makuinen
• Voit vaahdottaa kylmänä vaahdoksi


Kondensoitu maito on koostumukseltaan täydellistä leivontaan. Lopputuloksesta tulee mehevä ja onnistunut. Kondensoitu maitomme sisältää vain täysrasvaista maitoa.


Vaahtoutuu jääkaappikylmänä kuin kermavaahto! Aivan mahtavaa sellaisenaan jälkkärin päälle, letuille, jätskiannokseen jne!


Täytekakut, jäätelöt, muffinssit, pullat, piirakat - käytä kaikkeen - on neutraalin makuista ja riittoisaa. Soveltuu mainiosti käytettäväksi pirtelöissä, jälkiruoissa ja ruoanlaitossa. Isompi säilykekoko (marketin sokeroidut versiot ovat yleensä pienissä purkeissa). Säilyy huonenlämmössä, säilytetään avattuna jääkaapissa.

Kondensoitu Full Cream maito, sokeroimaton
  • Tuoteseloste
  • Ravintosisältö
  • Tuotetietoa

Aineosat: täysrasvainen maito, D vitamiini, stabilointiaine: *natriumfosfaatti


*natriumfosfaatti: Valmistetaan luonnossa esiintyvistä mineraaleista. Aineita esiintyy kehon normaalissa aineenvaihdunnassa.

Ei sisällä: gluteenia, lisättyä sokeria, säilöntäainetta