Tätä sokeritonta ja hiilihydraatitonta aitoa täysvadelmahilloa voit nauttia kun noudatat vhh-ruokavaliota, olet diabeetikko tai huolehdit muuten vaan painostasi. Sallittu Atkins 1-4 vaiheissa. Makeutettu ainoastaan Karppisokerilla ja stevian lehdistä valmistetulla luontaisella makeutusaineella.

Perinteinen tuhti vadelmahillo 75%, sokton

Tämä paksu ja perinteiseen tapaan valmistettu täysvadelmahillo on maailman parasta sokeroimatonta vanhanajan vadelmahilloa!

Lähes pelkkää marjaa, eli 75% hillosta on vadelmaa ja se on mukana kokonaisina marjoina siemenineen päivineen. Lisämakeututusta antamaan on lisätty ainoastaan Karppisokeria ja steviaa jotka kummatkin ovat luontaisia makeutusaineita. Ei sisällä lisättyä sokeria, hedelmäsokeria tai keinotekoisia makeutusaineita.


Parasta tuhtia vadelmahilloa maailmassa koska:
makeutettu Karppisokerilla ja stevialla, 6 kcal / annos (20 g)
ultramatalat hiilarit, annoksessa 1,2 g hh ja sokeria 0,5 g!
täyshillo: käytetty 750 g mansikoita per kilo hilloa!
gluteeniton - vegaani - ei lisättyä sokeria


Tätä vadelmahilloa voit mainiosti käyttää kakkujen täytteenä ja jälkiruoissa! Hillo on erittäin hilloisen ja makean makuinen, eikä kaipaa lisämakeutusta. Yksinkertaisesti - ihan mahtava tuote!

Perinteinen tuhti vadelmahillo 75%, sokton
  • Tuoteseloste
  • Ravintosisältö
  • Tuotetietoa

Aineosat: vadelma (75%), luontainen makeutusaine (erytritoli*, stevioliglykosidit**) luontainen hyytelöimisaine (pektiini), happamuudensäätöaine: sitruunahappo, säilöntäaine: kaliumsorbaatti

*erytritoli, eli Karppisokeri: 'sokeriton sokeri' - sokerin tapaan kiderakenteinen, luontainen, makea aine jota valmistetaan käymisteitse tavallisesta rypälesokerista. Ei sisällä kaloreita, imeytyvää hiilihydraattia, eikä nosta lainkaan verensokeria. YesDeli Karppisokeri on 100% erytritolia

**Stevia rebaudianan lehdistä saadaan steviolin glykosideistä koostuvaa tiivistettä, joka on jopa 300 kertaa makeampaa kuin ruokosokeri.

Sisältää: vain luontaista makua, GMO vapaa

Ei sisällä: gluteenia, väriaineita, lisättyä sokeria, aromiaineita