Tätä sokeritonta ja hiilihydraatitonta aitoa täyshilloa voit nauttia kun noudatat vhh-ruokavaliota, olet diabeetikko tai huolehdit muuten vaan painostasi. Sallittu Atkins 1-4 vaiheissa. Makeutettu ainoastaan Karppisokerilla ja stevian lehdistä valmistetulla luontaisella makeutusaineella.

Tuhti hillopari - mansikka ja vadelma 75%

Nämä paksut ja perinteiseen tapaan valmistetut täysvadelma- ja täysmansikkahillot ovat maailman parhaita sokeroimattomia vanhanajan hilloja!

Lähes pelkkää marjaa, eli 75% hillosta on marjaa ja se on mukana kokonaisina marjoina siemenineen päivineen. Lisämakeututusta antamaan on lisätty ainoastaan Karppisokeria ja steviaa jotka kummatkin ovat luontaisia makeutusaineita. Ei sisällä lisättyä sokeria, hedelmäsokeria tai keinotekoisia makeutusaineita.


Parasta tuhtia täysmarjahilloa maailmassa koska:
makeutettu Karppisokerilla ja stevialla, 6 kcal / annos (20 g)
ultramatalat hiilarit, annoksessa 1,2 g hh ja sokeria 0,5 g!
täyshillo: käytetty 750 g mansikoita per kilo hilloa!
gluteeniton - vegaani - ei lisättyä sokeria


Näitä paksuja hilloja voit mainiosti käyttää kakkujen täytteenä ja jälkiruoissa! Hillot ovat erittäin hilloisen ja makean makuisia, eivätkä kaipaa lisämakeutusta. Yksinkertaisesti - ihan mahtavia tuotteita!

Tuhti hillopari - mansikka ja vadelma 75%
  • Tuoteseloste
  • Ravintosisältö
  • Tuotetietoa

Aineosat: vadelma / mansikka (75%), luontainen makeutusaine (erytritoli*, stevioliglykosidit**) luontainen hyytelöimisaine (pektiini), happamuudensäätöaine: sitruunahappo, säilöntäaine: kaliumsorbaatti

*erytritoli, eli Karppisokeri: 'sokeriton sokeri' - sokerin tapaan kiderakenteinen, luontainen, makea aine jota valmistetaan käymisteitse tavallisesta rypälesokerista. Ei sisällä kaloreita, imeytyvää hiilihydraattia, eikä nosta lainkaan verensokeria. YesDeli Karppisokeri on 100% erytritolia

**Stevia rebaudianan lehdistä saadaan steviolin glykosideistä koostuvaa tiivistettä, joka on jopa 300 kertaa makeampaa kuin ruokosokeri.

Sisältää: vain luontaista makua, GMO vapaa

Ei sisällä: gluteenia, väriaineita, lisättyä sokeria, aromiaineita