Ainesosat

Joulukinkku possukuorutteella, 12-36 annosta

Kuorrute:
2-3 dl possusnacksyä rouheena
1-3 rkl Karppitomusokeria (halutessa)
2-3 rkl Dijon sinaappia

Koristeeksi: 

Luumuja
Pakasteherneitä
Appelsiinilohkoja
Kirsikkatomaatteja

Valmistusohje

1. Valmistele kinkku
• Irrota kinkusta vaalea kamara sekä verkko
• Voit poistaa myös osan rasvasta halutessasi
• Kuivaa kinkun pinta

2. Valmista possurouhe
• Riko possusnacksyjä muovipussissa kaulimella
• Epätasaisen kokoisesta saa paksun kuorrutteen
• Hienoksi jauhetusta ohuemman kourrutteen

3. Sivele sinaapilla ja kuorruta
• Käytä sokeritonta Dijon sinaappia tai vastaavaa
• Sekoita tomukarppisokeria sinaappiin jos haluat siitä makeaa
• Sivele kinkku sinaappiseoksella
• Ripota ja painele possurouhe pintaan
• Nosta tarjoiluvadille ja koristele

4. Paistokuorruta halutessasi
• Ennen muuta koristelua voit vielä rapeuttaa kuorrutusta
• Kuorruta 200 asteen uunissa noin 10 minuuttia
• Älä paista liikaa – tarkaile ettei pinta pala!
• Voit myös jättää kuorruteen rapeuttamatta

9. YesDeli vinkit
• Nauti possusnacksyjä ja Slim riisiä perunan tilalla
• Katso myös porkkanalaatikko-ohje

Reseptin tuotteet

Tästä saat helposti lisättyä tarvittavat tuotteet ostoskoriisi!