Ainesosat

Kahden aineksen nutellakakku
5 kpl kananmunia
1 tlk suklaa-hasselpähkinälevitettä

Valmistusohje

  • Pingota leivinpaperi halkaisijaltaan 20-senttiseen irtopohjavuokaan. Voit öljytä kevyesti pohjan ja reunat vaikka rypsiöljyllä. Laita uuni kuumenemaan 175 asteeseen.
  • Erottele kananmunista keltuaiset ja valkuaiset eri kulhoihin.
  • Sekoita nutella keltuaisten joukkoon.
  • Vaahdota valkuaiset kovaksi vaahdoksi. Kääntele valkuaisvaahto neljässä erässä nutella-keltuaisseokseen. Kääntele huolellisesti tasaiseksi jokaisen lisäyksen jälkeen mutta älä sekoita, jotta taikina pysyy kuohkeana ja ilmavana.
  • Kaada taikina vuokaan. Paista kakkua 175 asteisessa uunissa 30 minuuttia.
  • Anna kakun jäähtyä ja laita jääkaappiin tekeytymään yön yli.

Tarjoiluehdotus: Lisää suklaakakun päälle murskattuja YesDelin paahdettuja manteleita!

Reseptin tuotteet

Tästä saat helposti lisättyä tarvittavat tuotteet ostoskoriisi!