Ainesosat
Kahden aineksen nutellakakku
5 kpl kananmunia
1 tlk suklaa-hasselpähkinälevitettä
Valmistusohje
- Pingota leivinpaperi halkaisijaltaan 20-senttiseen irtopohjavuokaan. Voit öljytä kevyesti pohjan ja reunat vaikka rypsiöljyllä. Laita uuni kuumenemaan 175 asteeseen.
- Erottele kananmunista keltuaiset ja valkuaiset eri kulhoihin.
- Sekoita nutella keltuaisten joukkoon.
- Vaahdota valkuaiset kovaksi vaahdoksi. Kääntele valkuaisvaahto neljässä erässä nutella-keltuaisseokseen. Kääntele huolellisesti tasaiseksi jokaisen lisäyksen jälkeen mutta älä sekoita, jotta taikina pysyy kuohkeana ja ilmavana.
- Kaada taikina vuokaan. Paista kakkua 175 asteisessa uunissa 30 minuuttia.
- Anna kakun jäähtyä ja laita jääkaappiin tekeytymään yön yli.
Tarjoiluehdotus: Lisää suklaakakun päälle murskattuja YesDelin paahdettuja manteleita!
Reseptin tuotteet
Tästä saat helposti lisättyä tarvittavat tuotteet ostoskoriisi!
Suklaa-hasselpähkinä -levite
6,99 €Kuin sokeriton Nutella – levitä, maista ja huokaa…