Ainesosat

1 Sipuli
2 valkosipulin kynttä
1 rkl oliiviöljyä
1 pkt jauhelihaa
2 rkl tomaattipyrettä
400 g tomaattimurskaa
2 dl vettä tai tarpeen mukaan
suolaa
mustapippuria
2 tl kuivattua basilikaa tai oreganoa
1 pkt Low Carb proteiinilasagnelevyä
1 prk pehmeää koskenlaskijajuustoa

Päälle lopuksi rucolaa tai pinaattia ja parmesaania.


Valmistusohje

  • Kuori ja hienonna sipulit. Kuumenna öljy laakeassa kattilassa tai korkeareunaisessa paistinpannussa.
  • Kuullota sipulit pehmeiksi ja lisää sitten jauheliha ja tomaattipyree.
  • Lisää tomaattimurska ja vesi. Mausta suolalla, pippurilla sekä kuivatuilla yrteillä.
  • Pilko lasagnelevyt ja lisää levyt niin, että ne peittyvät tomaattikastikkeella. Laita kansi päälle ja hauduta 15 minuuttia niin, että lasagnelevyt kypsyvät.
  • Lusikoi pinnalle koskenlaskijajuusto ja raasta lopuksi päälle parmesaani. Laita kansi päälle ja hauduta 5 minuuttia.
  • Ota lasagne pois keittolevyltä ja anna vetäytyä 10 minuuttia.

Reseptin tuotteet

Tästä saat helposti lisättyä tarvittavat tuotteet ostoskoriisi!