Ainesosat
Suklaapannakotta 2-3 annosta:
3dl kuohukermaa
1dl hasselpähkinä tahnaa
1 rkl sokeroimatonta kaakaojauhoa
2 liivatetta
Tai vegeversio:
3dl kookosmaitoa
1dl hasselpähkinä tahnaa
1 rkl sokeroimatonta kaakaojauhoa
1/2 pussia vegegeeli jauhoja
Valmistusohje
- Kiehauta kerma tai kookosmaito
- Lisää joukkoon hasseltahna sekoittaen vispilällä.
- Lisää joukkoon liotetut liivatteet tai vegegeeli.
- Sekoita sekaisin.
- Laita jälkiruokalaseihin valmiiksi ja laita kylmään.
Tee päälle vatkatusta kondensoidusta maidosta
Vaniliainen kastike:
- 1 prk Kondensoitua sokeroimatonta maitoa
- Maun mukaan sokeroimatonta vaniliasiirappia.
- Laita jääkaappikylmä maito kulhoon.
- Vatkaa maito sähkövatkaimella vaahdoksi.
- Kun vaahto on sopivaa, lisää varovaisesti vaniljasiirappia joukkoon.
- Maista.
- Lisää kastike suklaan päälle juuri kun haluat tarjota jälkiruoan.
Reseptin tuotteet
Tästä saat helposti lisättyä tarvittavat tuotteet ostoskoriisi!