Ainesosat

Suklaapannakotta 2-3 annosta:
3dl kuohukermaa
1dl hasselpähkinä tahnaa
1 rkl sokeroimatonta kaakaojauhoa
2 liivatetta

Tai vegeversio:
3dl kookosmaitoa
1dl hasselpähkinä tahnaa
1 rkl sokeroimatonta kaakaojauhoa
1/2 pussia vegegeeli jauhoja

Valmistusohje

  • Kiehauta kerma tai kookosmaito
  • Lisää joukkoon hasseltahna sekoittaen vispilällä.
  • Lisää joukkoon liotetut liivatteet tai vegegeeli.
  • Sekoita sekaisin.
  • Laita jälkiruokalaseihin valmiiksi ja laita kylmään.

Tee päälle vatkatusta kondensoidusta maidosta
Vaniliainen kastike:

  • 1 prk Kondensoitua sokeroimatonta maitoa
  • Maun mukaan sokeroimatonta vaniliasiirappia.
  • Laita jääkaappikylmä maito kulhoon.
  • Vatkaa maito sähkövatkaimella vaahdoksi.
  • Kun vaahto on sopivaa, lisää varovaisesti vaniljasiirappia joukkoon.
  • Maista.
  • Lisää kastike suklaan päälle juuri kun haluat tarjota jälkiruoan.

Reseptin tuotteet

Tästä saat helposti lisättyä tarvittavat tuotteet ostoskoriisi!